yandex

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Sözleri ve Mesajları

DİĞER 17.03.2020 - 16:54, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3797+ kez okundu.
 

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Sözleri ve Mesajları

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Sözleri ve Mesajları www.bolbolhaber.com da

Çanakkale geçilmez sözünü tarihe altın harflerle kazıyan ecdadımızı 105.yılında rahmet ve minnetle anıyoruz.      18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın tarihidir. Zaferimiz kutlu olsun…    Bu topraklarımızı vatan yapan aziz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.   18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini kutluyor aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz..      Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümünü kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu yaşıyorum.    Bir ulus ve vatan yaratan bu kutlu günde 18 Mart şehitlerini minnetle anıyoruz.      Dur yolcu bilmeden gelip bastığın bu toprak bir devrin battığı yerdir. Çanakkale zaferimiz kutlu olsun.      Türk milletinin Çanakkale’de elde ettiği zafer, bütün dünyaya verilmiş bir insanlık dersidir.    Çanakkale Zaferi; vatan topraklarını korumak için şahlanan Türk ulusunun muhteşem bir destanıdır.      Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yıldönümünde milletimizin bu onurlu gününü kutluyor, kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum.    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda. Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.    Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber, sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber. Aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.   Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlığının ve egemenlik aşkının ibret verici kahramanlık destanıdır.   Sevinç ve coşkuyla kutladığımız Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümünde, bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun…      Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir iman, büyük bir vatan aşkı ve hürriyet tutkusu vardır. Çanakkale şehitlerimizi minnetle anmaktayız. 
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Sözleri ve Mesajları www.bolbolhaber.com da

Çanakkale geçilmez sözünü tarihe altın harflerle kazıyan ecdadımızı 105.yılında rahmet ve minnetle anıyoruz.   

 
18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın tarihidir. Zaferimiz kutlu olsun… 
 
Bu topraklarımızı vatan yapan aziz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.   18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini kutluyor aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz..   
 
Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümünü kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu yaşıyorum. 
 
Bir ulus ve vatan yaratan bu kutlu günde 18 Mart şehitlerini minnetle anıyoruz.  
 
 Dur yolcu bilmeden gelip bastığın bu toprak bir devrin battığı yerdir. Çanakkale zaferimiz kutlu olsun.  
 
 Türk milletinin Çanakkale’de elde ettiği zafer, bütün dünyaya verilmiş bir insanlık dersidir. 
 
Çanakkale Zaferi; vatan topraklarını korumak için şahlanan Türk ulusunun muhteşem bir destanıdır.  
 
 Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yıldönümünde milletimizin bu onurlu gününü kutluyor, kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum. 
 
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda. Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 
 
Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber, sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber. Aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.
 
Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlığının ve egemenlik aşkının ibret verici kahramanlık destanıdır.
 
Sevinç ve coşkuyla kutladığımız Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümünde, bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun…   
 
Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir iman, büyük bir vatan aşkı ve hürriyet tutkusu vardır. Çanakkale şehitlerimizi minnetle anmaktayız. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.