yandex

Beyşehirʹde belediyenin ilaçlama çalışmaları

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 4242+ kez okundu.
 

Beyşehirʹde belediyenin ilaçlama çalışmaları

Beyşehir Belediyesi Veteriner İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ilaçlama ekibi larva döneminin başlangıcından itibaren yürüttüğü, uçucu ve vektörlere karşı mücadele faaliyetlerinin ilçenin çeşitli noktalarında ve göl kıyılarında devam ettiği bildirildi. Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, çalışmalar çerçevesinde ilçe merkezinde sinek ve haşere oluşumunun önüne geçmek için Beyşehir Gölü kıyısındaki sazlık sahalar, su birikintileri, bataklık alanlar, sulama kanalları, fosseptik çukurları, çöp konteynerleri ve gübrelik alanlarda etkin bir mücadele amacıyla biyolojik larvasit ilaçları ile ilaçlama yapıldığı ve bahar ve yaz dönemi boyunca devam edeceği aktarıldı.

Beyşehir Belediyesi Veteriner İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ilaçlama ekibi larva döneminin başlangıcından itibaren yürüttüğü, uçucu ve vektörlere karşı mücadele faaliyetlerinin ilçenin çeşitli noktalarında ve göl kıyılarında devam ettiği bildirildi.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, çalışmalar çerçevesinde ilçe merkezinde sinek ve haşere oluşumunun önüne geçmek için Beyşehir Gölü kıyısındaki sazlık sahalar, su birikintileri, bataklık alanlar, sulama kanalları, fosseptik çukurları, çöp konteynerleri ve gübrelik alanlarda etkin bir mücadele amacıyla biyolojik larvasit ilaçları ile ilaçlama yapıldığı ve bahar ve yaz dönemi boyunca devam edeceği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.