yandex

Brezilya'dan Türkiye'ye uçuşlar geçici olarak durduruldu

GÜNDEM 22.01.2021 - 19:58, Güncelleme: 22.01.2021 - 19:58 2881+ kez okundu.
 

Brezilya'dan Türkiye'ye uçuşlar geçici olarak durduruldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, mutasyonlu virüs vakaları nedeniyle Brezilya'yla da uçuşların geçici olarak durdurulduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, mutasyonlu virüs nedeniyle Brezilya'dan Türkiye'ye uçuşların geçici olarak durdurulduğunu bildirdi. Bakan Koca'nın açıklamaları şu şekilde: "Mutasyon sebebi ile İngiltere, Danimarka ve Güney Afrika'dan ülkemize olan uçuşlarda geçici durdurma kararı alınmıştı. Bu ülkelere bugün itibariyle artan mutasyonlu virüs kaynaklı vakalar sebebiyle Brezilya da eklenmiştir." TRT HABER
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, mutasyonlu virüs vakaları nedeniyle Brezilya'yla da uçuşların geçici olarak durdurulduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, mutasyonlu virüs nedeniyle Brezilya'dan Türkiye'ye uçuşların geçici olarak durdurulduğunu bildirdi.

Bakan Koca'nın açıklamaları şu şekilde:

"Mutasyon sebebi ile İngiltere, Danimarka ve Güney Afrika'dan ülkemize olan uçuşlarda geçici durdurma kararı alınmıştı. Bu ülkelere bugün itibariyle artan mutasyonlu virüs kaynaklı vakalar sebebiyle Brezilya da eklenmiştir."

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.