yandex

Bu ilanı görenler ŞOK oldu

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 23.02.2021 - 23:37, Güncelleme: 23.02.2021 - 23:37 3590+ kez okundu.
 

Bu ilanı görenler ŞOK oldu

İzmir'de ağaca asılan 'satılık' böbrek ilanı görenleri şoke etti.

Genellikle internet ortamında görülen böbrek satış ilanları sokağa düştü. İzmir'in Buca ilçesinde Hasanağa parkındaki ağaçlar, yol kenarındaki elektrik direkleri, duvarlar ile duraklarda üzerinde “Acil satılık böbrek var, borçtan dolayı” afişi, görenleri şoke etti. Kimi vatandaşlar bunun bir şaka olduğunu sanarken kimileri ise böbrek satış ilanlarının sokağa düşmesinin ülkenin geldiği noktayı gösterdiğini söyleyerek, borçlu olduğunu belirten ilan sahibine ulaşmaya çalıştı. "BANKAYA BORCUM VAR" DEDİ Sözcü'de yer alan habere göre ilandaki telefon numarasını arayanlara, ismini açıklamak istemeyen bir vatandaş, kredi aldığı bankaya ödeme yapamadığı için sıkıntı yaşadığını, işsiz olduğunu iddia etti. İlan sahibi kişi, sosyal medyadaki ilanları görünce kendisinin de bu yola başvurduğunu, bir kırtasiyede bastırdığı afişleri bir hafta önce her yere astığını belirtti.
İzmir'de ağaca asılan 'satılık' böbrek ilanı görenleri şoke etti.

Genellikle internet ortamında görülen böbrek satış ilanları sokağa düştü. İzmir'in Buca ilçesinde Hasanağa parkındaki ağaçlar, yol kenarındaki elektrik direkleri, duvarlar ile duraklarda üzerinde “Acil satılık böbrek var, borçtan dolayı” afişi, görenleri şoke etti.

Kimi vatandaşlar bunun bir şaka olduğunu sanarken kimileri ise böbrek satış ilanlarının sokağa düşmesinin ülkenin geldiği noktayı gösterdiğini söyleyerek, borçlu olduğunu belirten ilan sahibine ulaşmaya çalıştı.

"BANKAYA BORCUM VAR" DEDİ

Sözcü'de yer alan habere göre ilandaki telefon numarasını arayanlara, ismini açıklamak istemeyen bir vatandaş, kredi aldığı bankaya ödeme yapamadığı için sıkıntı yaşadığını, işsiz olduğunu iddia etti. İlan sahibi kişi, sosyal medyadaki ilanları görünce kendisinin de bu yola başvurduğunu, bir kırtasiyede bastırdığı afişleri bir hafta önce her yere astığını belirtti.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.