yandex

Cenk Tosun'dan Beşiktaş'a transfer yanıtı!

SPOR (MG) - Milli Gazete | 28.01.2021 - 18:42, Güncelleme: 28.01.2021 - 18:42 4966+ kez okundu.
 

Cenk Tosun'dan Beşiktaş'a transfer yanıtı!

Beşiktaş’ın Everton’a kiralık olarak teklifte bulunduğu Cenk Tosun’dan siyah-beyazlı yönetime cevap geldi.

Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kalırken Süper Lig’in lideri Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanıyor. Bir santrfor takviyesi yapmak isteyen siyah-beyazlılar Hulk transferinde beklemeye koyulurken; rota bir anda farklı bir isme yöneldi. CENK TOSUN: EVERTON’LA ANLAŞIN GELİRİM! Asist Analiz'de yer alan habere göre Kara Kartal, eski oyuncusu Cenk Tosun’u kiralamak için harekete geçerken milli oyuncudan siyah-beyazlı yönetime olumlu cevap geldi. Tecrübeli golcünün, “Benim açımdan sorun yok. Siz Everton’la anlaşın ben gelirim.” cevabını verdiği öğrenildi. CENK TOSUN’UN BABASINDAN TRANSFER AÇIKLAMASI! Cenk Tosun’un babası Şenol Tosun’dan da Asist Analiz’e özel açıklamalar geldi. Baba Tosun, “Everton’dan bize kulüp bul şeklinde bir talimat gelmedi. Ancak kulüpler anlaşırsa Cenk; yeniden Beşiktaş forması giyer. Ama şuan için bir şey yok." ifadelerini kullandı. SÖZLEŞMESİ GELECEK SEZON SONA ERİYOR! Bu sezon Merseyside ekibinde 7 karşılaşmaya çıkan 29 yaşındaki golcü 1 gol atma başarısı göstermişti. 2018 Ocak ayında Everton’a 22 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Cenk Tosun’un kulübüyle 2022 yaz sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.
Beşiktaş’ın Everton’a kiralık olarak teklifte bulunduğu Cenk Tosun’dan siyah-beyazlı yönetime cevap geldi.

Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kalırken Süper Lig’in lideri Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanıyor. Bir santrfor takviyesi yapmak isteyen siyah-beyazlılar Hulk transferinde beklemeye koyulurken; rota bir anda farklı bir isme yöneldi.

CENK TOSUN: EVERTON’LA ANLAŞIN GELİRİM!

Asist Analiz'de yer alan habere göre Kara Kartal, eski oyuncusu Cenk Tosun’u kiralamak için harekete geçerken milli oyuncudan siyah-beyazlı yönetime olumlu cevap geldi. Tecrübeli golcünün, “Benim açımdan sorun yok. Siz Everton’la anlaşın ben gelirim.” cevabını verdiği öğrenildi.

CENK TOSUN’UN BABASINDAN TRANSFER AÇIKLAMASI!

Cenk Tosun’un babası Şenol Tosun’dan da Asist Analiz’e özel açıklamalar geldi. Baba Tosun, “Everton’dan bize kulüp bul şeklinde bir talimat gelmedi. Ancak kulüpler anlaşırsa Cenk; yeniden Beşiktaş forması giyer. Ama şuan için bir şey yok." ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMESİ GELECEK SEZON SONA ERİYOR!

Bu sezon Merseyside ekibinde 7 karşılaşmaya çıkan 29 yaşındaki golcü 1 gol atma başarısı göstermişti. 2018 Ocak ayında Everton’a 22 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Cenk Tosun’un kulübüyle 2022 yaz sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.