yandex

Derebucakʹta ˮgeziyorum, meslekleri tanıyorumˮ projesi

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3191+ kez okundu.
 

Derebucakʹta ˮgeziyorum, meslekleri tanıyorumˮ projesi

İlçeye bağlı Yukarı Kayalar Mahallesi ilkokulunda anasınıfı ile 1 ve 2. sınıflarda öğrenim gören bir grup öğrenci, "geziyorum, meslekleri tanıyorum" E-twiinning projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Proje yürütücüsü Elif Özkara ve Okul Müdürü Sinan Zengin eşliğinde ziyaret eden öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay'dan meslekler ve çalışma şekilleri hakkında bilgi aldı. Kendisini makamında ziyaret eden öğrencilerle sohbet eden Akçay, ileride hangi mesleğe dahil olmak istediklerini sorduğu ziyaretçilerine hediyeler verdi. Akçay, projede emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

İlçeye bağlı Yukarı Kayalar Mahallesi ilkokulunda anasınıfı ile 1 ve 2. sınıflarda öğrenim gören bir grup öğrenci, "geziyorum, meslekleri tanıyorum" E-twiinning projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Proje yürütücüsü Elif Özkara ve Okul Müdürü Sinan Zengin eşliğinde ziyaret eden öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay'dan meslekler ve çalışma şekilleri hakkında bilgi aldı.

Kendisini makamında ziyaret eden öğrencilerle sohbet eden Akçay, ileride hangi mesleğe dahil olmak istediklerini sorduğu ziyaretçilerine hediyeler verdi.

Akçay, projede emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.