yandex

Ensari, "Teröre destek veren, sessiz kalan herkes, bu kanlı cinayete ortaktır"

TÜRKİYE (BBH) - Haber Merkezi | 16.02.2021 - 22:06, Güncelleme: 16.02.2021 - 22:06 3834+ kez okundu.
 

Ensari, "Teröre destek veren, sessiz kalan herkes, bu kanlı cinayete ortaktır"

Van Çaldıran AK Parti İlçe Teşkilatı Gara'da şehit edilen 13 asker için basın açıklaması düzenledi.

"Yaşanan bu son vahşet, hain terör örgütünün gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır" Van Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari'nin yaptığı açıklamada; "Bilindiği üzere terör örgütü PKK, daha önceden çeşitli tarihlerde aralarında polis ve askerimizin de bulunduğu 13 vatandaşımızı kaçırmıştı. Kanlı örgüt Pazar günü Irak'ın kuzeyinde Gara bölgesinde kaçırdığı 13 vatandaşı vahşice katletti. Bu acı olay hepimizi derinden yaralamıştır. Katliamın duyulmasından sonra milletimiz tek yürek olup kanlı vahşeti lanetledi. Bu kanlı vahşete sessiz kalan herkes bilmelidir ki, Teröre destek veren, sessiz kalan herkes, bu kanlı cinayete ortaktır. Ne yazık ki, kanlı terör örgütü, yıllardan beri göz kırpmadan, çoluk çocuk demeden böyle katliamlar yapmaktadır. Yaşanan bu son vahşet, hain terör örgütünün gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır.  Birçok ülke haklı davamızda yanımızda olup, kanlı örgütün yaptığı katliamı lanetlemesine rağmen, ülke içinde teröre destek veren hainler katliama sessiz kalmışlardır. Bundan hiç şüphemiz yok. Türk Silahlı Kuvvetleri katliamı yapan teröristlere en ağır karşılığı verecektit. Bugüne kadar Vatanları uğruna hiç çekinmeden can veren bütün şehitlerimizi minnetle saygıyla anarken, Gara bölgesinde yaşanan katliamı şiddetli kınıyorum. Şehit olan 13 vatandaşımıza Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun, Aziz milletimizin başı sağ olsun.."ifadelerine yer verildi. Düzenlenen basın açıklamasına, Van Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari,AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Ali Çiftçi, Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Savaş Ertopçu ve çok syaıda vatandaş katıldı.    
Van Çaldıran AK Parti İlçe Teşkilatı Gara'da şehit edilen 13 asker için basın açıklaması düzenledi.

"Yaşanan bu son vahşet, hain terör örgütünün gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır"

Van Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari'nin yaptığı açıklamada; "Bilindiği üzere terör örgütü PKK, daha önceden çeşitli tarihlerde aralarında polis ve askerimizin de bulunduğu 13 vatandaşımızı kaçırmıştı. Kanlı örgüt Pazar günü Irak'ın kuzeyinde Gara bölgesinde kaçırdığı 13 vatandaşı vahşice katletti. Bu acı olay hepimizi derinden yaralamıştır. Katliamın duyulmasından sonra milletimiz tek yürek olup kanlı vahşeti lanetledi. Bu kanlı vahşete sessiz kalan herkes bilmelidir ki, Teröre destek veren, sessiz kalan herkes, bu kanlı cinayete ortaktır. Ne yazık ki, kanlı terör örgütü, yıllardan beri göz kırpmadan, çoluk çocuk demeden böyle katliamlar yapmaktadır. Yaşanan bu son vahşet, hain terör örgütünün gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır.  Birçok ülke haklı davamızda yanımızda olup, kanlı örgütün yaptığı katliamı lanetlemesine rağmen, ülke içinde teröre destek veren hainler katliama sessiz kalmışlardır. Bundan hiç şüphemiz yok. Türk Silahlı Kuvvetleri katliamı yapan teröristlere en ağır karşılığı verecektit. Bugüne kadar Vatanları uğruna hiç çekinmeden can veren bütün şehitlerimizi minnetle saygıyla anarken, Gara bölgesinde yaşanan katliamı şiddetli kınıyorum. Şehit olan 13 vatandaşımıza Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun, Aziz milletimizin başı sağ olsun.."ifadelerine yer verildi.

Düzenlenen basın açıklamasına,  Van Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari,AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Ali Çiftçi, Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Savaş Ertopçu ve çok syaıda vatandaş katıldı.

 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.