yandex

Genç Başkan Ahmet Erol'dan Gelecek Par Kartay GK Ziyaret.

SİYASET 21.01.2021 - 20:51, Güncelleme: 21.01.2021 - 20:51 3809+ kez okundu.
 

Genç Başkan Ahmet Erol'dan Gelecek Par Kartay GK Ziyaret.

Genç Başkan Ahmet Erol'dan Gelecek Par Kartay GK Ziyaret.

Konya İlinin En Genç İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Erol Siyasi Faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Selçuk Özdağ'a yapılan Saldırı üzerine Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Erol Gelecek Partisi Kartay Gençlik Kolları Başkanı Ali Aktaş'a Ziyaretlerde bulundu. Genç Başkan Ahmet Erol: Siyaset Fikir ve İdeolojileri Ahlak ve Kânunlar çerçevesinde Özgürce ifade edilecek bir faaliyettir. Bu kurallara uyan bir Siyasetçiyi Darp etmeleri ne Kadar Ayıp ve Aşlanacak bir durum olduğunu ve Bu tür saldırıların Son Bulmasını belirtti. Geçmiş siyasetçiler TV Programlarında adaylar bir araya gelerek açık oturumlar yapıyor ve düşüncelerini kurallar çizgisinde aktarıyordu kimse Kânunlara uyan fikirleri yüzünden darp edilemez cümlelerini kurdu. Gelecek Partisi Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Aktaş Ekonomi çöküşü, Uygur Türlerine Yapılan Zulüm ve Medya Problemi Üzerine Konuşmalarda bulundu. Yeniden Refah Partisi Kartay Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Erol Ekonomi, Medya Amborgosu, İstanbul Sözleşmesi ve Ahlaki Yozlaşma üzerinde konuşmalarını Bulundu.
Genç Başkan Ahmet Erol'dan Gelecek Par Kartay GK Ziyaret.

Konya İlinin En Genç İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Erol Siyasi Faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Selçuk Özdağ'a yapılan Saldırı üzerine Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Erol Gelecek Partisi Kartay Gençlik Kolları Başkanı Ali Aktaş'a Ziyaretlerde bulundu.

Genç Başkan Ahmet Erol: Siyaset Fikir ve İdeolojileri Ahlak ve Kânunlar çerçevesinde Özgürce ifade edilecek bir faaliyettir. Bu kurallara uyan bir Siyasetçiyi Darp etmeleri ne Kadar Ayıp ve Aşlanacak bir durum olduğunu ve Bu tür saldırıların Son Bulmasını belirtti. Geçmiş siyasetçiler TV Programlarında adaylar bir araya gelerek açık oturumlar yapıyor ve düşüncelerini kurallar çizgisinde aktarıyordu kimse Kânunlara uyan fikirleri yüzünden darp edilemez cümlelerini kurdu.

Gelecek Partisi Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Aktaş Ekonomi çöküşü, Uygur Türlerine Yapılan Zulüm ve Medya Problemi Üzerine Konuşmalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Kartay Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Erol Ekonomi, Medya Amborgosu, İstanbul Sözleşmesi ve Ahlaki Yozlaşma üzerinde konuşmalarını Bulundu.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.