yandex

Fildişi Sahilleri ile Liberya'daki Türk vatandaşları THY uçağıyla İstanbul'a getirildi

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 11.05.2020 - 09:24, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2789+ kez okundu.
 

Fildişi Sahilleri ile Liberya'daki Türk vatandaşları THY uçağıyla İstanbul'a getirildi

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Fildişi Sahilleri ile Liberya'dan yurda dönmek isteyen Türk vatandaşlarını taşıyan Türk Hava Yolları (THY) uçağı İstanbul'a geldi.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında uçuşların durdurulması nedeniyle yurt dışında kalan Türk vatandaşlarının tahliyesi devam ediyor. Tahliye çalışmaları çerçevesinde, Fildişi Sahilleri ile Liberya'da yaşayan 240 kişiyi yurda getiren THY'ye ait uçak, saat 00.40'da İstanbul Havalimanı'na indi.   88 kişi Düzce'de yurda yerleştirildi   İstanbul'a getirilen 240 kişiden 88'i, polis eşliğinde otobüslerle Düzce'ye gönderildi. Yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde getirilen yolcular, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Necla Pekolcay Öğrenci Yurdu'na yerleştirildi. Polis ekipleri de bina çevresinde güvenlik önlemi aldı.    98 kişi Çanakkale'de yurda yerleştirildi   Sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından 4 otobüsle Çanakkale'ye getirilen 98 kişi de Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Yerleşkesi'ndeki Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kız yurduna yerleştirildi.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Fildişi Sahilleri ile Liberya'dan yurda dönmek isteyen Türk vatandaşlarını taşıyan Türk Hava Yolları (THY) uçağı İstanbul'a geldi.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında uçuşların durdurulması nedeniyle yurt dışında kalan Türk vatandaşlarının tahliyesi devam ediyor.

Tahliye çalışmaları çerçevesinde, Fildişi Sahilleri ile Liberya'da yaşayan 240 kişiyi yurda getiren THY'ye ait uçak, saat 00.40'da İstanbul Havalimanı'na indi.

 

88 kişi Düzce'de yurda yerleştirildi

 

İstanbul'a getirilen 240 kişiden 88'i, polis eşliğinde otobüslerle Düzce'ye gönderildi.

Yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde getirilen yolcular, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Necla Pekolcay Öğrenci Yurdu'na yerleştirildi. Polis ekipleri de bina çevresinde güvenlik önlemi aldı. 

 

98 kişi Çanakkale'de yurda yerleştirildi

 

Sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından 4 otobüsle Çanakkale'ye getirilen 98 kişi de Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Yerleşkesi'ndeki Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kız yurduna yerleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.