yandex

Görme engelli halterciler, Türkiye Şampiyonası'nda podyuma çıktı

HAYATA DEĞER KATANLAR 11.10.2019 - 20:47, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2137+ kez okundu.
 

Görme engelli halterciler, Türkiye Şampiyonası'nda podyuma çıktı

NEVŞEHİR'de, Görme Engelliler Türkiye Halter Şampiyonası düzenlendi.

  Her sene düzenlenen Görme Engelliler Halter Şampiyonası bu sene 7 Ekim 2019 ile 9 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlendi. Görme engelli halterciler, Türkiye Şampiyonası'na katılarak podyuma çıktı. Görme engelilerin katılığı şampiyona Nevşehir'de gerçekleşti. GÖRME ENGELLİLER HALTER ŞAMPİYONASI NEVŞEHİDE DÜZENLENDİ  07 – 09 Ekim 2019 tarihleri arasında Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Nevşehir'de organize edilen,  Halter şampiyonası Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda yapıldı. 17 il ve 43 spor kulübünden toplam 123 halterci katıldı. Sporcular dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. MERAM GÖRME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ KONYA'NIN GURURU OLDU İlimizi temsil eden Meram Görme Engelliler Spor Kulübü,  şampiyonaya iki sporcu ile katıldı. Bayanlarda 90 kg'da Seda POLAT Bronz, erkeklerde 110 kg'da  Ali ŞİMŞEK Bronz madalya ile döndüler.  MEGES Kulüp Başkanı ve aynı zamanda halterci Ali ŞİMŞEK; "Yakın zamanda kurulan bir kulüp olmamıza rağmen yaklaşık bir aylık antremanla halter şampiyonasına katıldık ve iki tane bronz madalya ile döndük. Bize bu konuda destek olan başta Ebru AY antrenörümüze ve ardından diğer destekçilerimize teşekkür ederiz. Bu başarıları hep birlikte çoğaltacağız."dedi.
NEVŞEHİR'de, Görme Engelliler Türkiye Halter Şampiyonası düzenlendi.

 

Her sene düzenlenen Görme Engelliler Halter Şampiyonası bu sene 7 Ekim 2019 ile 9 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlendi. Görme engelli halterciler, Türkiye Şampiyonası'na katılarak podyuma çıktı. Görme engelilerin katılığı şampiyona Nevşehir'de gerçekleşti.

GÖRME ENGELLİLER HALTER ŞAMPİYONASI NEVŞEHİDE DÜZENLENDİ

 07 – 09 Ekim 2019 tarihleri arasında Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Nevşehir'de organize edilen,  Halter şampiyonası Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda yapıldı. 17 il ve 43 spor kulübünden toplam 123 halterci katıldı. Sporcular dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti.

MERAM GÖRME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ KONYA'NIN GURURU OLDU

İlimizi temsil eden Meram Görme Engelliler Spor Kulübü,  şampiyonaya iki sporcu ile katıldı. Bayanlarda 90 kg'da Seda POLAT Bronz, erkeklerde 110 kg'da  Ali ŞİMŞEK Bronz madalya ile döndüler.

 MEGES Kulüp Başkanı ve aynı zamanda halterci Ali ŞİMŞEK; "Yakın zamanda kurulan bir kulüp olmamıza rağmen yaklaşık bir aylık antremanla halter şampiyonasına katıldık ve iki tane bronz madalya ile döndük. Bize bu konuda destek olan başta Ebru AY antrenörümüze ve ardından diğer destekçilerimize teşekkür ederiz. Bu başarıları hep birlikte çoğaltacağız."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.