yandex

Hüyükʹe yapılacak DSİ projeleri

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3572+ kez okundu.
 

Hüyükʹe yapılacak DSİ projeleri

Çiğdem, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı'yla birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın'la bir araya gelindiği belirtildi. Açıklamada, görüşmelerde Hüyük ilçesinin hayata geçirilmesi beklenen projelerinin ele alındığını belirten Çiğdem, şunları kaydetti: "Milletvekilimizin de desteğiyle, makamında ziyaret ettiğimiz genel müdürümüzden bölge tarımına can suyu göz hakkı olan projemizi masaya yatırdık. Allah'ın izniyle görüşmelerin ardından inşallah bu projemiz start alıyor. Aynı zamanda, görüşmede, ilçemize bağlı dış mahallelerden Çamlıca ve İlmen mahallelerimizin derinkuyu sondaj çalışmalarının hayata geçirilmesinin de onayını aldık. İlçemize hayırlı olsun"

Çiğdem, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı'yla birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın'la bir araya gelindiği belirtildi.

Açıklamada, görüşmelerde Hüyük ilçesinin hayata geçirilmesi beklenen projelerinin ele alındığını belirten Çiğdem, şunları kaydetti:

"Milletvekilimizin de desteğiyle, makamında ziyaret ettiğimiz genel müdürümüzden bölge tarımına can suyu göz hakkı olan projemizi masaya yatırdık. Allah'ın izniyle görüşmelerin ardından inşallah bu projemiz start alıyor. Aynı zamanda, görüşmede, ilçemize bağlı dış mahallelerden Çamlıca ve İlmen mahallelerimizin derinkuyu sondaj çalışmalarının hayata geçirilmesinin de onayını aldık. İlçemize hayırlı olsun"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.