yandex

Kabine öncesi yetkili isim: 'Seyahat kısıtlaması gelebilir'

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 12.04.2021 - 19:59, Güncelleme: 12.04.2021 - 19:59 3982+ kez okundu.
 

Kabine öncesi yetkili isim: 'Seyahat kısıtlaması gelebilir'

Kabine öncesi yetkili isimden dikkat çeken açıklama geldi. Reuters'a konuşan Türk yetkili 'Seyahat kısıtlaması gelebilir' dedi.

Türkiye’de koronavirüs pandemesi her geçen gün korkutucu hal almaya devam ediyor. Günlük vaka sayısının 50 bin üstüne çıktığı ülkede yeni kısıtlamaların gelip gelmeyeceği merak konusu. Reuters'a konuşan üst düzey bir Türk yetkili, günlük koronavirüs vaka sayılarının 50 binin üzerine çıkmasının ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bu hafta kısıtlamaların sıkılaştırılması yönünde talimat vereceğini söyledi. İsmi açıklanmayan yetkili, turizm sezonu başlamadan önce vaka sayılarının düşürülmesinin hedeflendiğini belirtti. Yetkili, bu akşam gerçekleşecek Bilim Kurulu toplantısının ardından hükümetin koronavirüs tedbirlerini sıkılaştırmak için harekete geçeceğini söyledi. Normalleşme döneminin iyi gitmediğini belirten yetkili, yarın yapılacak kabine toplantısından sonra Erdoğan'ın önlemlerin daha da sıkılaştırılması yönünde talimat vereceğini belirterek, "Çok daha sert önlemler almaktan başka bir çözüm görünmüyor" dedi. SEYAHAT KISITLAMASI GELEBİLİR Yetkili, söz konusu kısıtlamalar arasında uzmanların uzun süredir önerdiği seyahat kısıtlamasının olabileceğini söyledi. Ayrıca, 20 yaş altı ve 65 yaş üzeri kişiler için yeni sınırlamalar ile spor ve eğlence tesislerinin kapatılmasının da düşünüldüğünü belirtti. VAKALAR 50 BİNİN ALTINA DÜŞMÜYOR Türkiye'de son 24 saatte 50 bin 678 kişinin testi pozitif çıkmış, 237 kişi hayatını kaybetmişti. Türkiye yeni vaka sayılarıyla dünyada dördüncü sırada yer alıyor.
Kabine öncesi yetkili isimden dikkat çeken açıklama geldi. Reuters'a konuşan Türk yetkili 'Seyahat kısıtlaması gelebilir' dedi.

Türkiye’de koronavirüs pandemesi her geçen gün korkutucu hal almaya devam ediyor. Günlük vaka sayısının 50 bin üstüne çıktığı ülkede yeni kısıtlamaların gelip gelmeyeceği merak konusu.

Reuters'a konuşan üst düzey bir Türk yetkili, günlük koronavirüs vaka sayılarının 50 binin üzerine çıkmasının ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bu hafta kısıtlamaların sıkılaştırılması yönünde talimat vereceğini söyledi.

İsmi açıklanmayan yetkili, turizm sezonu başlamadan önce vaka sayılarının düşürülmesinin hedeflendiğini belirtti.

Yetkili, bu akşam gerçekleşecek Bilim Kurulu toplantısının ardından hükümetin koronavirüs tedbirlerini sıkılaştırmak için harekete geçeceğini söyledi.

Normalleşme döneminin iyi gitmediğini belirten yetkili, yarın yapılacak kabine toplantısından sonra Erdoğan'ın önlemlerin daha da sıkılaştırılması yönünde talimat vereceğini belirterek, "Çok daha sert önlemler almaktan başka bir çözüm görünmüyor" dedi.

SEYAHAT KISITLAMASI GELEBİLİR

Yetkili, söz konusu kısıtlamalar arasında uzmanların uzun süredir önerdiği seyahat kısıtlamasının olabileceğini söyledi. Ayrıca, 20 yaş altı ve 65 yaş üzeri kişiler için yeni sınırlamalar ile spor ve eğlence tesislerinin kapatılmasının da düşünüldüğünü belirtti.

VAKALAR 50 BİNİN ALTINA DÜŞMÜYOR

Türkiye'de son 24 saatte 50 bin 678 kişinin testi pozitif çıkmış, 237 kişi hayatını kaybetmişti. Türkiye yeni vaka sayılarıyla dünyada dördüncü sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.