yandex

ÖSYMʹnin sınavlarına katılan aday sayısı 10 milyona yaklaştı

SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 1909+ kez okundu.
 

ÖSYMʹnin sınavlarına katılan aday sayısı 10 milyona yaklaştı

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, kurumun yaptığı sınavlara katılan aday sayıları ile ilgili açıklama yaptı. Aygün, “2018 yılı Kasım ayı itibarıyla yapmış olduğumuz sınavlara katılan toplam aday sayısı 9 milyon 797 bin 452. Uyguladığımız sınavlara katılan aday sayısı yıl sonunda 10 milyonu geçecek.” dedi. ÖSYM’nin kurulduğu 1974’ten bugüne kadar 150 milyondan fazla adaya sınav yaptığını dile getiren Aygün, “Tüm sınavlarda engelli, sağlık sorunu veya özel durumu olan adayların sınavlara erişimini kolaylaştırmak için sürekli iyileştirmeler yapıyoruz.” ifadelerini kullandı. Kaynak: AA

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, kurumun yaptığı sınavlara katılan aday sayıları ile ilgili açıklama yaptı.

Aygün, “2018 yılı Kasım ayı itibarıyla yapmış olduğumuz sınavlara katılan toplam aday sayısı 9 milyon 797 bin 452. Uyguladığımız sınavlara katılan aday sayısı yıl sonunda 10 milyonu geçecek.” dedi.

ÖSYM’nin kurulduğu 1974’ten bugüne kadar 150 milyondan fazla adaya sınav yaptığını dile getiren Aygün, “Tüm sınavlarda engelli, sağlık sorunu veya özel durumu olan adayların sınavlara erişimini kolaylaştırmak için sürekli iyileştirmeler yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.