yandex

Zehir tacirine suçüstü

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 26.05.2020 - 18:48, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 4014+ kez okundu.
 

Zehir tacirine suçüstü

İstanbul'da düzenlenen operasyonda uyuşturucu sattığı tespit edilen şüpheli suçüstü yakalanarak tutuklandı.

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kardolap Mahallesi Saya Yolu Caddesi'nde motosikletli bir kişi tarafından uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Söz konusu caddede tedbir alan sivil ekipler, motosikletle gelen bir kişinin, kaldırımda bekleyen biri kadın iki kişiye beyaz kağıt içerisinde bir şey verip karşılığında para alması üzerine harekete geçti. Ekiplerin "dur" ihtarında bulunması üzerine, motosikletli şüpheli kaçarken Emrah Z. ve Pınar Z. gözaltına alındı. Şüphelilerin üstünde kağıda sarılı bir miktar bonzai bulundu. Motosikletli şüpheli ise yaşanan kısa süreli kovalamaca sonrası, ekip aracıyla önü kesilerek yakalandı. Kimlik kontrolü yapılan Yunus Y'nin üst aramasında ise yine kağıda sarılı bir miktar bonzai, 430 lira ve uyuşturucu satışında kullandığı belirlenen telefon ele geçirildi. Şüpheli Yunus Y'nin evinde yapılan aramada ise kağıt fişeklere sarılı şekilde 197 gram bonzai bulundu. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Yunus Y. tutuklanırken, Emrah Z. ve Pınar Z. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
İstanbul'da düzenlenen operasyonda uyuşturucu sattığı tespit edilen şüpheli suçüstü yakalanarak tutuklandı.

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kardolap Mahallesi Saya Yolu Caddesi'nde motosikletli bir kişi tarafından uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Söz konusu caddede tedbir alan sivil ekipler, motosikletle gelen bir kişinin, kaldırımda bekleyen biri kadın iki kişiye beyaz kağıt içerisinde bir şey verip karşılığında para alması üzerine harekete geçti.

Ekiplerin "dur" ihtarında bulunması üzerine, motosikletli şüpheli kaçarken Emrah Z. ve Pınar Z. gözaltına alındı. Şüphelilerin üstünde kağıda sarılı bir miktar bonzai bulundu.

Motosikletli şüpheli ise yaşanan kısa süreli kovalamaca sonrası, ekip aracıyla önü kesilerek yakalandı. Kimlik kontrolü yapılan Yunus Y'nin üst aramasında ise yine kağıda sarılı bir miktar bonzai, 430 lira ve uyuşturucu satışında kullandığı belirlenen telefon ele geçirildi.

Şüpheli Yunus Y'nin evinde yapılan aramada ise kağıt fişeklere sarılı şekilde 197 gram bonzai bulundu.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Yunus Y. tutuklanırken, Emrah Z. ve Pınar Z. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.