yandex

15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 15.10.2021 - 12:35, Güncelleme: 15.10.2021 - 11:50 1385+ kez okundu.
 

15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü

15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çetindağ, kentte kadınların tarımsal üretimde önemli bir payının olduğuna dikkati çekti. Türkiye'de son 2 yılda Kovid-19 salgını nedeniyle tarımsal üretimin öneminin daha fazla ortaya çıktığını belirten Çetindağ, şunları kaydetti:"Tüm yurtta olduğu gibi Sivas’ımızda da çiftçilerimiz salgın sürecinde milletimizi yabancı ülkelere muhtaç etmemek için var gücüyle çalıştı ve başardı. Bunda kadınlarımızın büyük rolü oldu. Kadınlarımız bazen tarlada çift sürdü, tohum ekti bazen de ürününü hasat etti, hayvanlarına baktı. Emekleriyle toprağı yoğuran, tarlasında, bahçesinde, gece gündüz demeden çalışarak ailesine, evine ve ülkemize üretimle destek veren kadın çiftçilerimizin Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nü tebrik ediyorum."
15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çetindağ, kentte kadınların tarımsal üretimde önemli bir payının olduğuna dikkati çekti.

Türkiye'de son 2 yılda Kovid-19 salgını nedeniyle tarımsal üretimin öneminin daha fazla ortaya çıktığını belirten Çetindağ, şunları kaydetti:

"Tüm yurtta olduğu gibi Sivas’ımızda da çiftçilerimiz salgın sürecinde milletimizi yabancı ülkelere muhtaç etmemek için var gücüyle çalıştı ve başardı. Bunda kadınlarımızın büyük rolü oldu. Kadınlarımız bazen tarlada çift sürdü, tohum ekti bazen de ürününü hasat etti, hayvanlarına baktı. Emekleriyle toprağı yoğuran, tarlasında, bahçesinde, gece gündüz demeden çalışarak ailesine, evine ve ülkemize üretimle destek veren kadın çiftçilerimizin Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nü tebrik ediyorum."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.