yandex

Adıyaman'da "Şehit Fatih Doğan" operasyonu

GÜNDEM 16.11.2021 - 17:36, Güncelleme: 16.11.2021 - 17:36 953+ kez okundu.
 

Adıyaman'da "Şehit Fatih Doğan" operasyonu

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından ’torbacı’ diye tabir edilen sokak satıcıları ve uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik, Özel Harekat destekli operasyon düzenlendi. ADIYAMAN(İGFA)- Narkotik ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde yürütülen  "Şehit Fatih Doğan" isimli operasyona, Özel Harekat ekipleri de katıldı. Düzenlenen baskında 7 şüpheli gözaltına alındı.  Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 36.6 gram Metamfetamin, 1.5 gram Sentetik Kannabiniod,  4 adet Ecstasy hap ele geçirilidi. N.K ile bağlıntılı olan 5 torbacı içinde inceleme yapıldı. Yapılan incelemede, C.K’dan 29 gram Metamfetamin, A.K. 'dan 34 gram Metamfetamin ve M.B, Ü.B, Z.B. isimli şahıslardan, toplamda 114 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçen N.K isimli şüpheli, ifadesi alınmak üzere Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, Emniyette işlemleri tamamlanan 5 kişi tutuklandı. Gözaltına alınan diğer 2 kişinin de ifade işlemlerinin devam ettiği bilgisi verildi.     

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından ’torbacı’ diye tabir edilen sokak satıcıları ve uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik, Özel Harekat destekli operasyon düzenlendi.

ADIYAMAN(İGFA)- Narkotik ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde yürütülen  "Şehit Fatih Doğan" isimli operasyona, Özel Harekat ekipleri de katıldı. Düzenlenen baskında 7 şüpheli gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 36.6 gram Metamfetamin, 1.5 gram Sentetik Kannabiniod,  4 adet Ecstasy hap ele geçirilidi. N.K ile bağlıntılı olan 5 torbacı içinde inceleme yapıldı. Yapılan incelemede, C.K’dan 29 gram Metamfetamin, A.K. 'dan 34 gram Metamfetamin ve M.B, Ü.B, Z.B. isimli şahıslardan, toplamda 114 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Sağlık kontrolünden geçen N.K isimli şüpheli, ifadesi alınmak üzere Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, Emniyette işlemleri tamamlanan 5 kişi tutuklandı. Gözaltına alınan diğer 2 kişinin de ifade işlemlerinin devam ettiği bilgisi verildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.