yandex

Aksaray’da dereceye giren 60 öğrenci Konya’yı gezdi

DİĞER (AA) - Anadolu Ajansı | 03.01.2022 - 19:08, Güncelleme: 03.01.2022 - 17:03 1977+ kez okundu.
 

Aksaray’da dereceye giren 60 öğrenci Konya’yı gezdi

Aksaray’da dereceye giren 60 öğrenci Konya’yı gezdi

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Küçük adımlarla başarıya projesi" kapsamında Eskil ilçesinde yapılan kazanım değerlendirme sınavında dereceye giren öğrenciler için Konya gezisi düzenlendi.İlçede her ay düzenli olarak kazanım değerlendirme sınavı yapılıyor.Yapılan sınavda dereceye giren 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerinden 60 öğrenci Konya gezisi ile ödüllendirildi.Okul müdürleri ve öğretmenlerin rehberlik ettiği gezide öğrenciler, Mevlana'yı, Selçuklu Ecdad Parkını, Alaaddin Tepesini, Konya Medresesini, Konya Müzesini ve Konya Bilim Merkezini gezdi.Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Verimli bir gezi oldu, Konya ilimizin tarihi yerlerini gezip görme şansı elde ettik. Bir sonraki geziyi sınav netini en çok arttıran öğrencilerimiz için düzenlemeyi düşünüyoruz" dedi.
Aksaray’da dereceye giren 60 öğrenci Konya’yı gezdi

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Küçük adımlarla başarıya projesi" kapsamında Eskil ilçesinde yapılan kazanım değerlendirme sınavında dereceye giren öğrenciler için Konya gezisi düzenlendi.

İlçede her ay düzenli olarak kazanım değerlendirme sınavı yapılıyor.

Yapılan sınavda dereceye giren 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerinden 60 öğrenci Konya gezisi ile ödüllendirildi.

Okul müdürleri ve öğretmenlerin rehberlik ettiği gezide öğrenciler, Mevlana'yı, Selçuklu Ecdad Parkını, Alaaddin Tepesini, Konya Medresesini, Konya Müzesini ve Konya Bilim Merkezini gezdi.

Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Verimli bir gezi oldu, Konya ilimizin tarihi yerlerini gezip görme şansı elde ettik. Bir sonraki geziyi sınav netini en çok arttıran öğrencilerimiz için düzenlemeyi düşünüyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.