yandex

Akseki, çiçek açan meyve ağaçlarıyla renklendi

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 12.04.2022 - 12:49, Güncelleme: 12.04.2022 - 12:37 1736+ kez okundu.
 

Akseki, çiçek açan meyve ağaçlarıyla renklendi

Akseki, çiçek açan meyve ağaçlarıyla renklendi

ANTALYA (AA) - Mimari tarzından dolayı "düğmeli ev" olarak adlandırılan ve her yıl turistleri ağırlayan bölge, meyve vermeye hazırlanan badem ağaçlarının çiçek açmasıyla renklendi.Sert geçen kışın ardından renklenen kent, dron ile havadan görüntülendi. Vatandaşlar, görsel şölen sunan badem ağaçlarıyla fotoğraf çektirdi.Bazı vatandaşların da Hüsamettin Mahallesi'nde kuzu ve oğlaklarını çiçek açan meralarda otlatması dikkati çekti.Muhabir: Mustafa Hatipoğlu
Akseki, çiçek açan meyve ağaçlarıyla renklendi

ANTALYA (AA) - Mimari tarzından dolayı "düğmeli ev" olarak adlandırılan ve her yıl turistleri ağırlayan bölge, meyve vermeye hazırlanan badem ağaçlarının çiçek açmasıyla renklendi.

Sert geçen kışın ardından renklenen kent, dron ile havadan görüntülendi. Vatandaşlar, görsel şölen sunan badem ağaçlarıyla fotoğraf çektirdi.

Bazı vatandaşların da Hüsamettin Mahallesi'nde kuzu ve oğlaklarını çiçek açan meralarda otlatması dikkati çekti.


Muhabir: Mustafa Hatipoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.