yandex

Altında düşüş sürüyor! Teknik uzmandan altın ve gümüş analizi

EKONOMİ (MG) - Milli Gazete | 03.02.2021 - 13:55, Güncelleme: 03.02.2021 - 13:55 3871+ kez okundu.
 

Altında düşüş sürüyor! Teknik uzmandan altın ve gümüş analizi

Altın fiyatları son ayların en düşük seviyesinde seyrediyor. Altın ve gümüşte yaşanan düşüş ne zaman sona erecek. Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor. Son günlerde artan satış baskısı. Küresel piyasalardaki belirsizlik altının fiyatlarını 420 lira sınırına kadar düşürdü. Gram altın 421 lira bandında seyrederken çeyrek altın aylar sonra 700 liranın altını görerek 698 liraya geriledi. Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu ise altın ve gümüşte yaşanan gelişmeleri Twitter hesabından değerlendirdi.   ALTINDAKİ DÜŞÜŞ SÜRÜYOR Altının ons fiyatı günler sonra düşüş trendine girdi. Altındaki düşüş ürün fiyatlarını da etkiledi. Cumhuriyet altını 2 bin 845 liraya kadar geriledi. Altındaki düşüşü değerlendiren teknik analiz uzmanı Tunç şatıroğlu, "Altın dün üçgeni aşağı kırdıktan sonra ABD seansında satışlar derinleşmedi. ABD seansında toparlamadı ama 1835'te tutunması pozitif oldu. Gram altın için artık 418 bölgesinden en azından bir tepki yükselişi gelmesi lazım. "Altın ne zaman şu olur" sorularına cevap veremiyorum." İfadelerini kullandı.     GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ? Gümüş fiyatları da reddit fırtınası sonrası Gümüş gramı 6 lira 14 kuruşa geriledi. Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu, "Gümüş zaten yükseliş trendinde. Altında bir düşüş olmadığı sürece yükselişin devamını beklerim. 27,50'deki direnci geçmesi ve üzerinde kalması hareketin devamı için olumlu olur." İfadelerini kullandı.  
Altın fiyatları son ayların en düşük seviyesinde seyrediyor. Altın ve gümüşte yaşanan düşüş ne zaman sona erecek. Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor. Son günlerde artan satış baskısı. Küresel piyasalardaki belirsizlik altının fiyatlarını 420 lira sınırına kadar düşürdü. Gram altın 421 lira bandında seyrederken çeyrek altın aylar sonra 700 liranın altını görerek 698 liraya geriledi. Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu ise altın ve gümüşte yaşanan gelişmeleri Twitter hesabından değerlendirdi.

 

ALTINDAKİ DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

Altının ons fiyatı günler sonra düşüş trendine girdi. Altındaki düşüş ürün fiyatlarını da etkiledi. Cumhuriyet altını 2 bin 845 liraya kadar geriledi. Altındaki düşüşü değerlendiren teknik analiz uzmanı Tunç şatıroğlu, "Altın dün üçgeni aşağı kırdıktan sonra ABD seansında satışlar derinleşmedi. ABD seansında toparlamadı ama 1835'te tutunması pozitif oldu. Gram altın için artık 418 bölgesinden en azından bir tepki yükselişi gelmesi lazım. "Altın ne zaman şu olur" sorularına cevap veremiyorum." İfadelerini kullandı.

 

 

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Gümüş fiyatları da reddit fırtınası sonrası Gümüş gramı 6 lira 14 kuruşa geriledi. Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu, "Gümüş zaten yükseliş trendinde. Altında bir düşüş olmadığı sürece yükselişin devamını beklerim. 27,50'deki direnci geçmesi ve üzerinde kalması hareketin devamı için olumlu olur." İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.