yandex

Ankara Gölbaşı'nda TOKİ müjdesi

DİĞER 05.11.2021 - 17:18, Güncelleme: 05.11.2021 - 17:18 979+ kez okundu.
 

Ankara Gölbaşı'nda TOKİ müjdesi

Ankara'da Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Kasım ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda dar gelirlileri ev sahibi yapacak olan TOKİ projesinin müjdesini verdi.ANKARA (İGFA) - Uzun zamandır Toplu Konut İdaresi Başkanlığı nezdinde görüşmeler yürüten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’ten ilçede konut sahibi olmak için bekleyen binlerce dar gelirliye sosyal konut müjdesi geldi. Belediye Meclis Toplantısı’nda ilçeye yapılması planlana sosyal konut projesi hakkında bilgi veren Başkan Şimşek, “TOKİ Başkanı ile bir görüşme gerçekleştirdik ve TOKİ için ayırılan alanlarını gezdik. Proje alanıyla ilgili çalışmalar da tamamlandı ve yer tespiti yapıldı. İki veya üç hafta içerisinde yapım projesi ihaleye açılacak. Gölbaşımıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı. Şimşek, TOKİ tarafından yapılacak olan sosyal konutların Türkiye’ye örnek olacak bir proje olacağını da sözlerine ekledi.

Ankara'da Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Kasım ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda dar gelirlileri ev sahibi yapacak olan TOKİ projesinin müjdesini verdi.

ANKARA (İGFA) - Uzun zamandır Toplu Konut İdaresi Başkanlığı nezdinde görüşmeler yürüten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’ten ilçede konut sahibi olmak için bekleyen binlerce dar gelirliye sosyal konut müjdesi geldi.

Belediye Meclis Toplantısı’nda ilçeye yapılması planlana sosyal konut projesi hakkında bilgi veren Başkan Şimşek, “TOKİ Başkanı ile bir görüşme gerçekleştirdik ve TOKİ için ayırılan alanlarını gezdik. Proje alanıyla ilgili çalışmalar da tamamlandı ve yer tespiti yapıldı. İki veya üç hafta içerisinde yapım projesi ihaleye açılacak. Gölbaşımıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Şimşek, TOKİ tarafından yapılacak olan sosyal konutların Türkiye’ye örnek olacak bir proje olacağını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.