yandex

Ankara'da Mogan Gölü'nün yüzeyi dondu

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 24.01.2022 - 16:55, Güncelleme: 24.01.2022 - 16:31 1897+ kez okundu.
 

Ankara'da Mogan Gölü'nün yüzeyi dondu

Ankara'da Mogan Gölü'nün yüzeyi dondu

ANKARA (AA) - Son günlerde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle başkentin Gölbaşı ilçesinde bulunan Mogan Gölü'nün yüzeyi buz tuttu.Yoğun kar yağışının ardından Gölbaşı'nda Mogan Gölü'nün yüzeyi dondu. Gölün çevresine gelen vatandaşlar, manzaranın tadını çıkardı ve kuşları besledi.Gölbaşı Belediyesi ekipleri de gölün etrafında vatandaşların rahat yürüyebilmeleri için karları temizledi, gölde yaşayan hayvanların olumsuz etkilenmemesi için gölde bazı yerlerde buzları kırdı.Gölbaşı Belediyesi Zabıta ekipleri de gölde yaşayan ördek ve karabataklara yem verdi.
Ankara'da Mogan Gölü'nün yüzeyi dondu

ANKARA (AA) - Son günlerde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle başkentin Gölbaşı ilçesinde bulunan Mogan Gölü'nün yüzeyi buz tuttu.

Yoğun kar yağışının ardından Gölbaşı'nda Mogan Gölü'nün yüzeyi dondu. Gölün çevresine gelen vatandaşlar, manzaranın tadını çıkardı ve kuşları besledi.

Gölbaşı Belediyesi ekipleri de gölün etrafında vatandaşların rahat yürüyebilmeleri için karları temizledi, gölde yaşayan hayvanların olumsuz etkilenmemesi için gölde bazı yerlerde buzları kırdı.

Gölbaşı Belediyesi Zabıta ekipleri de gölde yaşayan ördek ve karabataklara yem verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.