yandex

AÖF'de ara sınavlar hafta sonu yapılacak

EĞİTİM 26.11.2021 - 12:29, Güncelleme: 26.11.2021 - 12:29 1002+ kez okundu.
 

AÖF'de ara sınavlar hafta sonu yapılacak

Anadolu Üniversitesi açıköğretim güz dönemi ara sınavları, 27-28 Kasım tarihlerinde yapılacak.ESKİŞEHİR (İGFA) - Anadolu Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1 milyon 150 bin öğrencinin katılması beklenen sınavların bu hafta sonu yapılacak. Türkiye'de 81 il, 29 ilçe ve KKTC'de Lefkoşa olmak üzere 111 sınav merkezinde 4 oturumda gerçekleştirilecek sınav oturumları COVID-19 önlemleri ile titiz bir şekilde yapılacak. Öğrenciler, sınav giriş bilgilerini "Anadolu mobil" uygulamasından, fotoğraflı sınav giriş belgesinin dökümünü ise "aof.anadolu.edu.tr" internet adresi aracılığıyla ya da AÖF bürolarından alabiliyorlar.

Anadolu Üniversitesi açıköğretim güz dönemi ara sınavları, 27-28 Kasım tarihlerinde yapılacak.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Anadolu Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1 milyon 150 bin öğrencinin katılması beklenen sınavların bu hafta sonu yapılacak.

Türkiye'de 81 il, 29 ilçe ve KKTC'de Lefkoşa olmak üzere 111 sınav merkezinde 4 oturumda gerçekleştirilecek sınav oturumları COVID-19 önlemleri ile titiz bir şekilde yapılacak.

Öğrenciler, sınav giriş bilgilerini "Anadolu mobil" uygulamasından, fotoğraflı sınav giriş belgesinin dökümünü ise "aof.anadolu.edu.tr" internet adresi aracılığıyla ya da AÖF bürolarından alabiliyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.