yandex

Ardahan Valisi'nden alarm durumundaki Göle'ye çıkarma

GÜNDEM 27.03.2021 - 08:38, Güncelleme: 27.03.2021 - 21:12 3872+ kez okundu.
 

Ardahan Valisi'nden alarm durumundaki Göle'ye çıkarma

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Koronavirüs vakalarının büyük oranda artış gösterdiği Göle ilçesinde denetim yaptı.

ARDAHAN (İGFA) - İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir ve İl Sağlık Müdürü Erkan Özdemir ile birlikte Ardahan'ın Göle ilçesine giden Vali Hüseyin Öner, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin ve ilçe yetkililerinin de katılımıyla yeme içme mekanları, kıraathaneler ve diğer işletmelerde kuralara uyulup uyulmadığını denetledi. İşyeri sahiplerini, özellikle azami müşteri alma kapasitesi konusunda uyaran Vali Öner, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya davet etti. Virüsün yayılım hızını düşürmenin yolunun kurallara uymaktan geçtiğini belirten Vali Öner şunları söyledi: “Göle ilçemizde hasta sayısında yaşanan artış bizi endişelendiriyor.  Esnaflarımız, iş yeri çalışanlarımız ve vatandaşlarımızla görüştük, onlara kurallara uymanın önemini bir kez daha hatırlattık. Umuyorum ki İçişleri Bakanlığımızın Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde yapılan denetimlerle birlikte vatandaşlarımızın da daha fazla duyarlılık göstermesi neticesinde hastalığı en az seviyeye indireceğiz” dedi.
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Koronavirüs vakalarının büyük oranda artış gösterdiği Göle ilçesinde denetim yaptı.

ARDAHAN (İGFA) - İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir ve İl Sağlık Müdürü Erkan Özdemir ile birlikte Ardahan'ın Göle ilçesine giden Vali Hüseyin Öner, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin ve ilçe yetkililerinin de katılımıyla yeme içme mekanları, kıraathaneler ve diğer işletmelerde kuralara uyulup uyulmadığını denetledi.

İşyeri sahiplerini, özellikle azami müşteri alma kapasitesi konusunda uyaran Vali Öner, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya davet etti.

Virüsün yayılım hızını düşürmenin yolunun kurallara uymaktan geçtiğini belirten Vali Öner şunları söyledi: “Göle ilçemizde hasta sayısında yaşanan artış bizi endişelendiriyor.  Esnaflarımız, iş yeri çalışanlarımız ve vatandaşlarımızla görüştük, onlara kurallara uymanın önemini bir kez daha hatırlattık. Umuyorum ki İçişleri Bakanlığımızın Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde yapılan denetimlerle birlikte vatandaşlarımızın da daha fazla duyarlılık göstermesi neticesinde hastalığı en az seviyeye indireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.