yandex

Bakan Koca'dan 'maske' sinyali

TÜRKİYE 02.03.2022 - 12:46, Güncelleme: 02.03.2022 - 12:46 1676+ kez okundu.
 

Bakan Koca'dan 'maske' sinyali

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabından Koronavirüs Bilim Kurulu öncesinde dün yaptığı ve bugün de tekrarladığı paylaşım merak uyandırdı.ANKARA (İGFA) - Salgın döneminin yeni yol haritasının ortaya konacağı Koronavirüs Bilim Kurulu'nun bugünkü toplantısında açık havada maske zorunluluğunun kaldırılması ele alınacak, maske kullanımına ilişkin esaslar yeniden belirlenecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 'maske' sinyali verdi. Bakan Koca, paylaşımında,  "Saat 18.00'de yapacağımız basın açıklamasında maske konusunu da ele alacağız. Ve başka pek çok konuyu!" ifadelerini kullandı. https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1498944908064956416

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabından Koronavirüs Bilim Kurulu öncesinde dün yaptığı ve bugün de tekrarladığı paylaşım merak uyandırdı.

ANKARA (İGFA) - Salgın döneminin yeni yol haritasının ortaya konacağı Koronavirüs Bilim Kurulu'nun bugünkü toplantısında açık havada maske zorunluluğunun kaldırılması ele alınacak, maske kullanımına ilişkin esaslar yeniden belirlenecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 'maske' sinyali verdi. Bakan Koca, paylaşımında,  "Saat 18.00'de yapacağımız basın açıklamasında maske konusunu da ele alacağız. Ve başka pek çok konuyu!" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1498944908064956416
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.