yandex

Bakan Selçuk’tan ‘baba’ mesaj

TÜRKİYE 20.06.2021 - 11:59, Güncelleme: 20.06.2021 - 11:59 1802+ kez okundu.
 

Bakan Selçuk’tan ‘baba’ mesaj

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Baba Destek Kursları'nda babaların da sertifika konusunda büyük aşama kaydettiğini söyledi. ANKARA (İGFA) - Bakan Ziya Selçuk sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Hayat boyu öğretmenimiz babalarımız için halk eğitimi merkezlerimizde açtığımız “Baba Destek Kursları”ndan 33 binin üzerinde baba, “çocuğumun hayatına anlamlı dokunmak istiyorum” diyerek bambaşka sorumluluk ve duygularla mezun oldu" mesajını paylaştı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Baba Destek Kursları'nda babaların da sertifika konusunda büyük aşama kaydettiğini söyledi.

ANKARA (İGFA) - Bakan Ziya Selçuk sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Hayat boyu öğretmenimiz babalarımız için halk eğitimi merkezlerimizde açtığımız “Baba Destek Kursları”ndan 33 binin üzerinde baba, “çocuğumun hayatına anlamlı dokunmak istiyorum” diyerek bambaşka sorumluluk ve duygularla mezun oldu" mesajını paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.