yandex

Balıkesir Edremit'te kadın erkek eşitliğine imza atıldı

DİĞER 24.11.2021 - 16:18, Güncelleme: 24.11.2021 - 16:18 1087+ kez okundu.
 

Balıkesir Edremit'te kadın erkek eşitliğine imza atıldı

Edremit Belediyesi’nin ortaklarından biri olduğu “Yerel Yönetimlerde Kadınları Güçlendiriyoruz” projesinin paydaşları olan belediyeler “Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı’nı imzaladı.BALIKESİR(İGFA)- Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER), Edremit Belediyesi ve Avrupa Yerel Demokrasi Ajansı’nın (ALDA) ortağı olduğu ve Sabancı Vakfı Hibe Programı kapsamında desteklenen “Yerel Yönetimlerde Kadınları Güçlendiriyoruz” projesinin açılış toplantısı yapıldı. 12 ay sürecek projede, seçilen pilot belediyenin, Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi’nin (CEMR) “ Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı” rehberliğinde belediye personelini, sivil toplum temsilcilerini ve vatandaşların kadın erkek eşitliği konusunda güçlendirilmesi ve eşit vatandaşlık konusunda farkındalığını arttırması hedefleniyor. Projede yer alan belediyeler, Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Kongresi’nin (CEMR) Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği şartını imzaladılar. Adalar (İstanbul), Ahmetbey (Kırklareli), Ardahan, Bayraklı (İzmir), Burdur, Çine (Aydın), Çukurova (Adana), İmranlı (Sivas), İzmit (Kocaeli), Kırklareli, Ovacık (Tunceli), Tuzlukçu (Konya) ve Yenişehir (Mersin) ‘Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı’nı imzalayan belediyeler arasına girdiler. ALDA’nın Ortadoğu ve Afrika Koordinatörü Giulia Sostero toplantıya katılanlara “AvrupaYerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı” kapsamı, prensipleri ve imzalayan belediyelere şartın uygulanması konusunda tavsiyelerini iletti.

Edremit Belediyesi’nin ortaklarından biri olduğu “Yerel Yönetimlerde Kadınları Güçlendiriyoruz” projesinin paydaşları olan belediyeler “Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı’nı imzaladı.

BALIKESİR(İGFA)- Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER), Edremit Belediyesi ve Avrupa Yerel Demokrasi Ajansı’nın (ALDA) ortağı olduğu ve Sabancı Vakfı Hibe Programı
kapsamında desteklenen “Yerel Yönetimlerde Kadınları Güçlendiriyoruz” projesinin açılış toplantısı yapıldı.

12 ay sürecek projede, seçilen pilot belediyenin, Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi’nin (CEMR) “ Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı” rehberliğinde belediye personelini, sivil toplum temsilcilerini ve vatandaşların kadın erkek eşitliği konusunda güçlendirilmesi ve eşit vatandaşlık konusunda farkındalığını arttırması hedefleniyor.

Projede yer alan belediyeler, Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Kongresi’nin (CEMR) Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği şartını imzaladılar. Adalar (İstanbul), Ahmetbey (Kırklareli), Ardahan, Bayraklı (İzmir), Burdur, Çine (Aydın), Çukurova (Adana), İmranlı (Sivas), İzmit (Kocaeli), Kırklareli, Ovacık (Tunceli), Tuzlukçu (Konya) ve Yenişehir (Mersin) ‘Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı’nı imzalayan belediyeler arasına girdiler.

ALDA’nın Ortadoğu ve Afrika Koordinatörü Giulia Sostero toplantıya katılanlara “AvrupaYerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı” kapsamı, prensipleri ve imzalayan belediyelere şartın uygulanması konusunda tavsiyelerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.