yandex

Başkan Yıldırım'dan ilk ziyaret TFF'ye

SPOR (BBH) - Haber Merkezi | 14.12.2021 - 16:08, Güncelleme: 14.12.2021 - 16:20 984+ kez okundu.
 

Başkan Yıldırım'dan ilk ziyaret TFF'ye

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım'ın ilk ziyareti TFF ye oldu.

Federasyon Başkanı Ayhan YILDIRIM seçildikten bir hafta sonra Sponsorluk görüşmeleri için İstanbul'a gitti. İstanbul'da ziyaretlerinin ilkinde  Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat ÖZDEMİR ve beraberinde TFF Engelli Federasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail ERDEM , İcra Kurulu Üyesi, A Milli Takım, Ümit Milli Takım ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Hamit ALTINTOP  ve Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer GÜRSOY ile biraraya geldi.  Ziyaretinde Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonuna malzeme desteğinin yanısıra B1 Sesi Görenler Futbol Milli Takım kamplarının TFF imkanlarıyla Riva'da yapılması konusunda anlaştı. Ayrıca nakdi yardımlarında artarak devam edeceği Başkan Nihat ÖZDEMİR trafından belirtildi.  Federasyon başkanı Ayhan YILDIRIM camiaya adına göstermiş oldukları desteklerden dolayı TFF  Başkan Nihat ÖZDEMİR'e  teşekkür etti.  
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım'ın ilk ziyareti TFF ye oldu.

Federasyon Başkanı Ayhan YILDIRIM seçildikten bir hafta sonra Sponsorluk görüşmeleri için İstanbul'a gitti. İstanbul'da ziyaretlerinin ilkinde  Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat ÖZDEMİR ve beraberinde TFF Engelli Federasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail ERDEM , İcra Kurulu Üyesi, A Milli Takım, Ümit Milli Takım ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Hamit ALTINTOP  ve Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer GÜRSOY ile biraraya geldi. 

Ziyaretinde Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonuna malzeme desteğinin yanısıra B1 Sesi Görenler Futbol Milli Takım kamplarının TFF imkanlarıyla Riva'da yapılması konusunda anlaştı. Ayrıca nakdi yardımlarında artarak devam edeceği Başkan Nihat ÖZDEMİR trafından belirtildi. 

Federasyon başkanı Ayhan YILDIRIM camiaya adına göstermiş oldukları desteklerden dolayı TFF  Başkan Nihat ÖZDEMİR'e  teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.