yandex

Başsavcı Yurdagül'den yeni adli yıl mesajı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 31.08.2021 - 18:24, Güncelleme: 31.08.2021 - 17:40 1822+ kez okundu.
 

Başsavcı Yurdagül'den yeni adli yıl mesajı

Başsavcı Yurdagül'den yeni adli yıl mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, yeni adli yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.Yurdagül, mesajında, Anayasaya göre devletin temelini üç ana erkin teşkil ettiğini anımsattı.Bu erklerden birinin yargı olduğunu vurgulayan Yurdagül, şunları kaydetti:"Yargı erkinin bağımsız, tarafsız ve vatandaşın hizmet beklentisine uygun süratte ve etkinlikte hizmet üretmesi, yeni adli yılda genelde ülkemizde ve özelde Kırşehir'imizde temel önceliğimiz olacaktır. Adalet teşkilatı olarak bugüne kadar olduğu gibi 2021-2022 adli yılında da hizmetin en iyisine layık olduğundan kuşkumuz olmayan yüce milletimizin adalet beklentisini adil, tarafsız, bağımsız, etkili ve süratli bir biçimde yerine getirmek amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin yürütülen özverili çalışmalara devam edeceğiz. Yeni adli yılın ülkemiz, Kırşehir'imiz ve aziz milletimiz başta olmak üzere adaletin tesisi için çalışan hakim, Cumhuriyet savcısı ve avukatlar ile tüm yargı çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyor, görevleri başında şehit olan meslektaşlarımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum."
Başsavcı Yurdagül'den yeni adli yıl mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, yeni adli yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yurdagül, mesajında, Anayasaya göre devletin temelini üç ana erkin teşkil ettiğini anımsattı.

Bu erklerden birinin yargı olduğunu vurgulayan Yurdagül, şunları kaydetti:

"Yargı erkinin bağımsız, tarafsız ve vatandaşın hizmet beklentisine uygun süratte ve etkinlikte hizmet üretmesi, yeni adli yılda genelde ülkemizde ve özelde Kırşehir'imizde temel önceliğimiz olacaktır. Adalet teşkilatı olarak bugüne kadar olduğu gibi 2021-2022 adli yılında da hizmetin en iyisine layık olduğundan kuşkumuz olmayan yüce milletimizin adalet beklentisini adil, tarafsız, bağımsız, etkili ve süratli bir biçimde yerine getirmek amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin yürütülen özverili çalışmalara devam edeceğiz. Yeni adli yılın ülkemiz, Kırşehir'imiz ve aziz milletimiz başta olmak üzere adaletin tesisi için çalışan hakim, Cumhuriyet savcısı ve avukatlar ile tüm yargı çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyor, görevleri başında şehit olan meslektaşlarımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.