yandex

Ben Bilirim 500. Bölümünü Kutluyor!

DİĞER 25.10.2021 - 16:04, Güncelleme: 25.10.2021 - 16:04 1527+ kez okundu.
 

Ben Bilirim 500. Bölümünü Kutluyor!

Alper Ateş’in sunduğu ve 360 ekranlarında yayınlanan, sevilen yarışma programı “Ben Bilirim” 500. kez seyirci ile buluşuyor.

Alper Ateş’in sunduğu ve 360 ekranlarında yayınlanan, sevilen yarışma programı “Ben Bilirim” 500. kez seyirci ile buluşuyor. Yapımcılığını Onur İliman’ın yaptığı, 90 binin üzerinde adayın başvurduğu programda,  7 ülke ve Türkiye’nin 75 ilinden ve 2000’e yakın yarışmacı “Ben Bilirim” rekabetine ve heyecanına ortak oldu.  Hafta içi her akşam yayınlanan programda 4 katılımcının hem hızlı düşünme hem de doğru cevaba ulaşma rekabetine ekran karşısındaki seyirciler de ortak oluyor.  A.B.D, Fransa, Avusturya, İngiltere, İsviçre gibi birçok ülkeden başvuru alan program 3. sezonunda da yüksek reytingleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Ben Bilirim diyenlerin yarışması "Ben Bilirim" hafta içi her akşam 19.00’da 360’ta!
Alper Ateş’in sunduğu ve 360 ekranlarında yayınlanan, sevilen yarışma programı “Ben Bilirim” 500. kez seyirci ile buluşuyor.

Alper Ateş’in sunduğu ve 360 ekranlarında yayınlanan, sevilen yarışma programı “Ben Bilirim” 500. kez seyirci ile buluşuyor.

Yapımcılığını Onur İliman’ın yaptığı, 90 binin üzerinde adayın başvurduğu programda,  7 ülke ve Türkiye’nin 75 ilinden ve 2000’e yakın yarışmacı “Ben Bilirim” rekabetine ve heyecanına ortak oldu. 

Hafta içi her akşam yayınlanan programda 4 katılımcının hem hızlı düşünme hem de doğru cevaba ulaşma rekabetine ekran karşısındaki seyirciler de ortak oluyor. 

A.B.D, Fransa, Avusturya, İngiltere, İsviçre gibi birçok ülkeden başvuru alan program 3. sezonunda da yüksek reytingleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Ben Bilirim diyenlerin yarışması "Ben Bilirim" hafta içi her akşam 19.00’da 360’ta!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.