yandex

Beşiktaş – Kabataş Vakfı’ndan “Azerbaycanlı Çocuklarımız Üşümesin, Oyun da Oynayabilsinler” kampanyası

YAŞAM 28.10.2020 - 19:41, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 1891+ kez okundu.
 

Beşiktaş – Kabataş Vakfı’ndan “Azerbaycanlı Çocuklarımız Üşümesin, Oyun da Oynayabilsinler” kampanyası

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ile Kabataş Erkek Liseliler Derneği (BJK – Kabataş Vakfı), Azerbaycanlı çocuklar için anlamlı bir kampanya başlattı.

 Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ile Kabataş Erkek Liseliler Derneği (BJK – Kabataş Vakfı), Azerbaycanlı çocuklar için anlamlı bir kampanya başlattı. “Azerbaycanlı Çocuklarımız üşümesin, Oyun da Oynayabilsinler” adıyla başlatılan kampanya çerçevesinde toplanan, oyuncak, atkı ve bereler kardeş ülkeye gönderilmek üzere Azerbaycan İstanbul Konsolosluğu’a teslim edilecek. 28 Ekim – 12 Kasım 2020 tarihleri arasında devam edecek kampanyaya tüm vatandaşlarımız davet edildi.   Beşiktaş – Kabataş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, “Vakfımızı oluşturan asırlık kurumlar Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Kabataş Erkek Lisesi camiaları olarak, “tek devlet – iki millet” olmanın içten inancıyla; Azerbaycan’a karşı Ermenistan’ın işlediği savaş ve insanlığa karşı suçları esefle kınıyoruz. Ermenistan’ın sivil halkımıza ve özellikle can kardeşlerimizin masum çocuklarına yaşattığı bu insanlık vahşeti ve şiddeti asla kabul etmiyoruz. Azerbaycanlı çocuklarımızın acılarını hafifletmek üzere; Beşiktaş – Kabataş Vakfı olarak başlattığımız kampanya çerçevesinde taraftarlarımız oyuncak, atkı ve berelerini Vodafone Arena’ya getirebilir. Beşiktaşlı kardeşlerimizin Azeri kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.   Beşiktaş JK İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran ve Beşiktaş – Kabataş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Cansızoğlu, kampanya vesilesiyle Azerbaycan İstanbul Başkonsolosu Sayın Narmina Mustafayeva’yı makamında ziyaret ederek kampanyayı başlattılar.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ile Kabataş Erkek Liseliler Derneği (BJK – Kabataş Vakfı), Azerbaycanlı çocuklar için anlamlı bir kampanya başlattı.

 Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ile Kabataş Erkek Liseliler Derneği (BJK – Kabataş Vakfı), Azerbaycanlı çocuklar için anlamlı bir kampanya başlattı. “Azerbaycanlı Çocuklarımız üşümesin, Oyun da Oynayabilsinler” adıyla başlatılan kampanya çerçevesinde toplanan, oyuncak, atkı ve bereler kardeş ülkeye gönderilmek üzere Azerbaycan İstanbul Konsolosluğu’a teslim edilecek. 28 Ekim – 12 Kasım 2020 tarihleri arasında devam edecek kampanyaya tüm vatandaşlarımız davet edildi.

 

Beşiktaş – Kabataş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, “Vakfımızı oluşturan asırlık kurumlar Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Kabataş Erkek Lisesi camiaları olarak, “tek devlet – iki millet” olmanın içten inancıyla; Azerbaycan’a karşı Ermenistan’ın işlediği savaş ve insanlığa karşı suçları esefle kınıyoruz. Ermenistan’ın sivil halkımıza ve özellikle can kardeşlerimizin masum çocuklarına yaşattığı bu insanlık vahşeti ve şiddeti asla kabul etmiyoruz. Azerbaycanlı çocuklarımızın acılarını hafifletmek üzere; Beşiktaş – Kabataş Vakfı olarak başlattığımız kampanya çerçevesinde taraftarlarımız oyuncak, atkı ve berelerini Vodafone Arena’ya getirebilir. Beşiktaşlı kardeşlerimizin Azeri kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Beşiktaş JK İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran ve Beşiktaş – Kabataş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Cansızoğlu, kampanya vesilesiyle Azerbaycan İstanbul Başkonsolosu Sayın Narmina Mustafayeva’yı makamında ziyaret ederek kampanyayı başlattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.