yandex

Beyaz bastonlar Konyaspor için sallandı

HAYATA DEĞER KATANLAR (BBH) - Haber Merkezi | 28.12.2021 - 15:42, Güncelleme: 28.12.2021 - 16:07 1572+ kez okundu.
 

Beyaz bastonlar Konyaspor için sallandı

Süper lig’de ilk yarının son karşılaşması olan Konyaspor-Beşiktaş maçı için tribündeki yerini alan görme engelli taraftarlarımız maç sonunda sevinçlerini Bastonlarıyla kutladılar.!

Süper lig’de ilk yarının son karşılaşması olan Konyaspor-Beşiktaş maçı için tribündeki yerini alan görme engelli taraftarlarımız maç sonunda sevinçlerini Bastonlarıyla kutladılar.! 3 hafta önce bir ilke imza atarak başlayan görme engelli taraftarları davet eden Konyaspor yönetimi Beşiktaş maçında da görme engelli taraftarları yine unutmadı. Meram Görme Engelliler Spor Kulübü, Rumi Görme Engelliler Derneği, Selçuklu Görme Engelliler Spor Kulübü ve Anadolu Kartalları Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri ve üyelerinden oluşan görme engelli taraftarlara, Selçuklu Gençlik Meclisi üyeleri maçı betimleme yaparak anbean görme engelli taraftarlara anlattılar. 90 dakikasının heyecanını gözlerinde değil, yürekleriyle izleyen, beyaz bastonlu görme engelli taraftarlar hop oturup hop kalktılar. Maçın uzatma anlarında gelen golle Konyaspor 1 0 öne geçerken görme engelli taraftarlar gol sevincini beyaz bastonlarını havada sallayarak kutladılar. Diğer taraftarlarında yoğun ilgisini çeken görme engelli taraftarlar çok mutlu oldular. Görme engelli taraftarların grup sözcüsü maç sonu yaptığı açıklamada; ‘Maçı anbean anlatan Selçuklu Gençlik Meclisi üyelerine bu organizasyonda bizim gibi görme engellileri maça davet edip bu harika atmosferi yaşatan başta Konyaspor başkanı  sayın Fatih Özgökçen ve Selçuklu Belediyesi bünyesindeki Selçuklu Gençlik Meclisi yöneticilerine ve üyelerine sonsuz şükranlarımızı sunarız.’ Şeklinde konuştu. Görme engellilerin birde sloganı vardı. ‘Biz Göremesekte Çok Sevdik’ 
Süper lig’de ilk yarının son karşılaşması olan Konyaspor-Beşiktaş maçı için tribündeki yerini alan görme engelli taraftarlarımız maç sonunda sevinçlerini Bastonlarıyla kutladılar.!

Süper lig’de ilk yarının son karşılaşması olan Konyaspor-Beşiktaş maçı için tribündeki yerini alan görme engelli taraftarlarımız maç sonunda sevinçlerini Bastonlarıyla kutladılar.!

3 hafta önce bir ilke imza atarak başlayan görme engelli taraftarları davet eden Konyaspor yönetimi Beşiktaş maçında da görme engelli taraftarları yine unutmadı. Meram Görme Engelliler Spor Kulübü, Rumi Görme Engelliler Derneği, Selçuklu Görme Engelliler Spor Kulübü ve Anadolu Kartalları Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri ve üyelerinden oluşan görme engelli taraftarlara, Selçuklu Gençlik Meclisi üyeleri maçı betimleme yaparak anbean görme engelli taraftarlara anlattılar.

90 dakikasının heyecanını gözlerinde değil, yürekleriyle izleyen, beyaz bastonlu görme engelli taraftarlar hop oturup hop kalktılar. Maçın uzatma anlarında gelen golle Konyaspor 1 0 öne geçerken görme engelli taraftarlar gol sevincini beyaz bastonlarını havada sallayarak kutladılar.

Diğer taraftarlarında yoğun ilgisini çeken görme engelli taraftarlar çok mutlu oldular.

Görme engelli taraftarların grup sözcüsü maç sonu yaptığı açıklamada; ‘Maçı anbean anlatan Selçuklu Gençlik Meclisi üyelerine bu organizasyonda bizim gibi görme engellileri maça davet edip bu harika atmosferi yaşatan başta Konyaspor başkanı  sayın Fatih Özgökçen ve Selçuklu Belediyesi bünyesindeki Selçuklu Gençlik Meclisi yöneticilerine ve üyelerine sonsuz şükranlarımızı sunarız.’ Şeklinde konuştu. Görme engellilerin birde sloganı vardı. ‘Biz Göremesekte Çok Sevdik’ 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.