yandex

Bursa Nilüfer'e yeni çarşı ve kapalı pazar yeri

DİĞER 27.11.2021 - 10:58, Güncelleme: 27.11.2021 - 10:58 1006+ kez okundu.
 

Bursa Nilüfer'e yeni çarşı ve kapalı pazar yeri

Bursa'nın Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Ataevler çarşı ve kapalı pazaryeri projesinde sona geldiklerini belirterek çalışmaların en yakın zamanda başlayacağının müjdesini verdi. BURSA (İGFA) - Bursa'nın Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Başkan Burada” programı kapsamında bu hafta Ataevler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. İlk olarak muhtar Sabiha Güneş ve  vatandaşlarla bir araya gelen Turgay Erdem, öneri ve taleplere yerinde kulak verdi. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte bölgede yapılması planlanan projeleri de ele alan Turgay Erdem, çarşı ve kapalı pazaryeri projesi hakkında da bilgi verdi. Ataevler’in köklü ve kalabalık bir mahalle olduğunu ifade eden Turgay Erdem, “Ataevler hızla gelişen bir bölge. Sorunlarını biliyoruz ve çözüm için gereken çabayı gösteriyoruz. Bölgede yapacağımız çarşı ve kapalı pazaryeri de birçok beklentiye cevap verecek. 5 bin metrekareyi aşkın alanda hayata geçirilecek proje, muhtarlık, mahalle iletişim merkezi, otopark pazaryeri ve ticari ünitelerle yaşam alanını da kapsayacak. İhalesi yapılan projemizin yasal süreci tamamlandıktan sonra kazmayı vuracağız. Başladıktan sonra en geç bir yıl içinde projeyi bitirmek istiyoruz. Bu süreçte pazar alanımızı en uygun yerde kuracağız. Ataevler çok nitelikli bölgeye yakışan bir projeye kavuşacak” dedi. Mahallelinin taleplerini de dinleyen Turgay Erdem, çözüm için ilgili birim amirlerine talimat verdi.    

Bursa'nın Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Ataevler çarşı ve kapalı pazaryeri projesinde sona geldiklerini belirterek çalışmaların en yakın zamanda başlayacağının müjdesini verdi.

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Başkan Burada” programı kapsamında bu hafta Ataevler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. İlk olarak muhtar Sabiha Güneş ve  vatandaşlarla bir araya gelen Turgay Erdem, öneri ve taleplere yerinde kulak verdi.

Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte bölgede yapılması planlanan projeleri de ele alan Turgay Erdem, çarşı ve kapalı pazaryeri projesi hakkında da bilgi verdi. Ataevler’in köklü ve kalabalık bir mahalle olduğunu ifade eden Turgay Erdem, “Ataevler hızla gelişen bir bölge. Sorunlarını biliyoruz ve çözüm için gereken çabayı gösteriyoruz. Bölgede yapacağımız çarşı ve kapalı pazaryeri de birçok beklentiye cevap verecek. 5 bin metrekareyi aşkın alanda hayata geçirilecek proje, muhtarlık, mahalle iletişim merkezi, otopark pazaryeri ve ticari ünitelerle yaşam alanını da kapsayacak. İhalesi yapılan projemizin yasal süreci tamamlandıktan sonra kazmayı vuracağız. Başladıktan sonra en geç bir yıl içinde projeyi bitirmek istiyoruz. Bu süreçte pazar alanımızı en uygun yerde kuracağız. Ataevler çok nitelikli bölgeye yakışan bir projeye kavuşacak” dedi.

Mahallelinin taleplerini de dinleyen Turgay Erdem, çözüm için ilgili birim amirlerine talimat verdi.  
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.