yandex

Bursa'da İnternet Gazeteciliği Akademisi'nde ders zili çaldı

EĞİTİM 06.12.2021 - 10:02, Güncelleme: 06.12.2021 - 10:02 939+ kez okundu.
 

Bursa'da İnternet Gazeteciliği Akademisi'nde ders zili çaldı

Bursa'nın Yıldırım Belediyesi, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Bursa İnternet Gazetecileri Derneği işbirliğinde düzenlenen İnternet Gazeteciliği Akademisi'nde eğitimler başladı.BURSA (İGFA) - Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bulunan Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen eğitimin ilk gününde Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı ve Bursa İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mesut Demir, İŞKUR Bursa İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan ile eğitimciler ve kursiyerler katıldı. Akademinin açılışında konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gazeteciliğin saygın meslekleri arasında ilk sıralarda yer aldığını kaydetti. İnternet gazeteciliği eğitimine destek vermekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını açıklayan Başkan Yılmaz, eğitimin sonunda mesleğe giriş yapacak kursiyerlere başarılar diledi. İŞKUR İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen de istihdama yönelik bu proje sayesinde gençlerin hem sevdikleri mesleği yapacaklarını, hem de devletin desteğini yanlarında hissedeceklerini belirtti. Akademinin ilk dersini veren Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan, internet gazeteciliğinde hızın çok önemli olduğunu söyledi. Gazetecilerin kamuoyuna haber vermek üzere çalıştığını vurgulayan Komitgan, "Okur yazar olmak lazım. Haber ve yazı yazma tekniklerini öğrenmek gerekiyor. Haber hazırlarken etik değerlerini unutmamak gerekir" diye konuştu. 3 hafta sürecek İnternet Gazeteciliği Akademisi, 1 hafta da uygulamalı gerçekleşecek.  

Bursa'nın Yıldırım Belediyesi, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Bursa İnternet Gazetecileri Derneği işbirliğinde düzenlenen İnternet Gazeteciliği Akademisi'nde eğitimler başladı.

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bulunan Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen eğitimin ilk gününde Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı ve Bursa İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mesut Demir, İŞKUR Bursa İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan ile eğitimciler ve kursiyerler katıldı.

Akademinin açılışında konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gazeteciliğin saygın meslekleri arasında ilk sıralarda yer aldığını kaydetti. İnternet gazeteciliği eğitimine destek vermekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını açıklayan Başkan Yılmaz, eğitimin sonunda mesleğe giriş yapacak kursiyerlere başarılar diledi.

İŞKUR İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen de istihdama yönelik bu proje sayesinde gençlerin hem sevdikleri mesleği yapacaklarını, hem de devletin desteğini yanlarında hissedeceklerini belirtti.

Akademinin ilk dersini veren Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan, internet gazeteciliğinde hızın çok önemli olduğunu söyledi. Gazetecilerin kamuoyuna haber vermek üzere çalıştığını vurgulayan Komitgan, "Okur yazar olmak lazım. Haber ve yazı yazma tekniklerini öğrenmek gerekiyor. Haber hazırlarken etik değerlerini unutmamak gerekir" diye konuştu.

3 hafta sürecek İnternet Gazeteciliği Akademisi, 1 hafta da uygulamalı gerçekleşecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.