yandex

Çağatay İHA, THK envanterinde

TEKNOLOJİ 17.12.2021 - 15:58, Güncelleme: 17.12.2021 - 15:58 850+ kez okundu.
 

Çağatay İHA, THK envanterinde

Coşkunöz Holding yatırımı ile İHA sektörüne yeni bir soluk kazandıran Türkiye’nin yenilikçi İHA üreticisi UAVERA, Türk Hava Kurumu Teknik A.Ş.’ye eğitim amaçlı İHA satışı gerçekleştirdi.BURSA (İGFA) - Türkiye’nin milli gururlarından Coşkunöz Holding yatırımı İHA üreticisi UAVERA, son teknoloji insansız hava araçlarıyla önemli satış başarılarını sürdürüyor. Daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü ve Türk Hava Kuvvetleri envanterlerinde kullanılan Çağatay VTOL İHA, Türk Hava Kurumu Teknik (THK Teknik) envanterine de girdi. UAVERA ile THK Teknik arasında yapılan sözleşme doğrultusunda 1 Adet Çağatay İnsansız Hava Aracı, gerçekleşen sertifika töreni ile THK Teknik’e teslim edildi. Eskişehir THK İnönü Havacılık Eğitim Merkezi Başkanlığı’nda gerçekleştirilen törene UAVERA Havacılık Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Ünver Şahin, THK Teknik Uçak Bakım A.Ş. Genel Müdürü Cemal Balıkçı, İHA2 sertifikası alacak pilot adayları ve her iki firmanın yetkilileri katıldı. Törene katılanlar, yapılan uçuş gösterisiyle Çağatay İHA’yı havada izleme olanağı da buldu.

Coşkunöz Holding yatırımı ile İHA sektörüne yeni bir soluk kazandıran Türkiye’nin yenilikçi İHA üreticisi UAVERA, Türk Hava Kurumu Teknik A.Ş.’ye eğitim amaçlı İHA satışı gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA) - Türkiye’nin milli gururlarından Coşkunöz Holding yatırımı İHA üreticisi UAVERA, son teknoloji insansız hava araçlarıyla önemli satış başarılarını sürdürüyor.

Daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü ve Türk Hava Kuvvetleri envanterlerinde kullanılan Çağatay VTOL İHA, Türk Hava Kurumu Teknik (THK Teknik) envanterine de girdi.

UAVERA ile THK Teknik arasında yapılan sözleşme doğrultusunda 1 Adet Çağatay İnsansız Hava Aracı, gerçekleşen sertifika töreni ile THK Teknik’e teslim edildi.

Eskişehir THK İnönü Havacılık Eğitim Merkezi Başkanlığı’nda gerçekleştirilen törene UAVERA Havacılık Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Ünver Şahin, THK Teknik Uçak Bakım A.Ş. Genel Müdürü Cemal Balıkçı, İHA2 sertifikası alacak pilot adayları ve her iki firmanın yetkilileri katıldı.

Törene katılanlar, yapılan uçuş gösterisiyle Çağatay İHA’yı havada izleme olanağı da buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.