yandex

CHP'den partili belediyelere ramazanda sosyal yardımları artırma çağrısı

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 30.03.2022 - 11:53, Güncelleme: 30.03.2022 - 12:04 1645+ kez okundu.
 

CHP'den partili belediyelere ramazanda sosyal yardımları artırma çağrısı

CHP'den partili belediyelere ramazanda sosyal yardımları artırma çağrısı

ANKARA (AA) - CHP, ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal desteklerin ramazan ayında artırılması için partili belediyelere yazı gönderdi. Partiden yapılan açıklamaya göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısı üzerine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından tüm belediyelere, ramazan ayında yürütülecek faaliyetlere ilişkin yazı gönderildi. Ramazan ayı ihtiyaçlarına uygun sosyal politikalar belirlenmesinin ve toplumsal dayanışmanın örgütlenmesi adına kampanyalar başlatılmasının önemi vurgulanan yazıda, şu ifadelere yer verildi: "Türk lirasındaki önlenemeyen değer kayıpları, yüksek enflasyon ve her geçen gün artan fiyatlar karşısında vatandaşlarımız, artık önünü göremez hale gelmiştir. 2022 Türkiye'sinde milletimiz, temel gıda ürünlerine erişebilmek için dahi uzun kuyruklara girmek zorunda kalmıştır. CHP'li belediyeler, Türkiye'nin içine sokulduğu bu zorlu süreçte, vatandaşlarımıza nefes olmuştur, olmaya da devam etmektedir." Mübarek ramazan ayının, gıda ürünlerinde zamların yaşandığı bir dönemde idrak edildiğinin belirtildiği yazıda, şunlar kaydedildi: "Sayın genel başkanımızın çağrısıyla, belediyelerimizin sosyal yardımlarını ramazan ayında artırarak sürdürmeleri, ihtiyaç sahiplerini gıda krizine karşı desteklemeleri ve ramazan ayını huzur içinde geçirmelerine yardımcı olmaları büyük önem arz etmektedir. Belediyelerimizin, mevcut sosyal yardımlarına, iftar ve sahur desteklerini de ilave etmeleri, bunun yanında ramazan ayı için ihtiyaçlara uygun sosyal politikalar belirlemeleri yerinde olacaktır. Ayrıca, toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi, imkanı olan vatandaşlarımızın ihtiyacı olanlara ulaşmasının sağlanması adına, bağış kampanyaları başlatılması da faydalı olacaktır."
CHP'den partili belediyelere ramazanda sosyal yardımları artırma çağrısı

ANKARA (AA) - CHP, ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal desteklerin ramazan ayında artırılması için partili belediyelere yazı gönderdi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısı üzerine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından tüm belediyelere, ramazan ayında yürütülecek faaliyetlere ilişkin yazı gönderildi.

Ramazan ayı ihtiyaçlarına uygun sosyal politikalar belirlenmesinin ve toplumsal dayanışmanın örgütlenmesi adına kampanyalar başlatılmasının önemi vurgulanan yazıda, şu ifadelere yer verildi:

"Türk lirasındaki önlenemeyen değer kayıpları, yüksek enflasyon ve her geçen gün artan fiyatlar karşısında vatandaşlarımız, artık önünü göremez hale gelmiştir. 2022 Türkiye'sinde milletimiz, temel gıda ürünlerine erişebilmek için dahi uzun kuyruklara girmek zorunda kalmıştır. CHP'li belediyeler, Türkiye'nin içine sokulduğu bu zorlu süreçte, vatandaşlarımıza nefes olmuştur, olmaya da devam etmektedir."

Mübarek ramazan ayının, gıda ürünlerinde zamların yaşandığı bir dönemde idrak edildiğinin belirtildiği yazıda, şunlar kaydedildi:

"Sayın genel başkanımızın çağrısıyla, belediyelerimizin sosyal yardımlarını ramazan ayında artırarak sürdürmeleri, ihtiyaç sahiplerini gıda krizine karşı desteklemeleri ve ramazan ayını huzur içinde geçirmelerine yardımcı olmaları büyük önem arz etmektedir. Belediyelerimizin, mevcut sosyal yardımlarına, iftar ve sahur desteklerini de ilave etmeleri, bunun yanında ramazan ayı için ihtiyaçlara uygun sosyal politikalar belirlemeleri yerinde olacaktır. Ayrıca, toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi, imkanı olan vatandaşlarımızın ihtiyacı olanlara ulaşmasının sağlanması adına, bağış kampanyaları başlatılması da faydalı olacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.