yandex

Çocuklar 'kaptan köşkü'nde ağırlandı

ÇOCUK 25.04.2022 - 13:16, Güncelleme: 25.04.2022 - 13:16 1896+ kez okundu.
 

Çocuklar 'kaptan köşkü'nde ağırlandı

İDO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleceğin kaptanlarını kaptan köşkünde misafir etti.İSTANBUL (İGFA) -  İDO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kaptan köşkünü geleceğin kaptanlarıyla paylaştı. İDO kaptanı Selçuk Koray, kaptan köşkünde misafir ettiği çocuklara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş günü olduğunu aktarırken, çocuklar kaptan şapkalarıyla kaptan köşkünde seyahat etmenin sevincini yaşadı. Aynı zamanda Bisikletliler Derneği iş birliği ile gelenekselleştirdiği “Çocuk Bayramı’nda Çocuklar Bisiklete Biniyor!” etkinliğini gerçekleştiren şirket, Sirkeci’den kalkan özel arabalı vapuru ile çocukları Maltepe sahilindeki Orhangazi Parkı’nda bisikletli kutlama sürüşüne götürdü. 23 Nisan'ı bisikletleriyle kutlayarak keyifli bir gün geçiren çocuklar öğle saatlerinde Maltepe’den İDO’nun araba vapuru ile Sirkeci’ye dönüş yaptı.

İDO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleceğin kaptanlarını kaptan köşkünde misafir etti.

İSTANBUL (İGFA) -  İDO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kaptan köşkünü geleceğin kaptanlarıyla paylaştı. İDO kaptanı Selçuk Koray, kaptan köşkünde misafir ettiği çocuklara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş günü olduğunu aktarırken, çocuklar kaptan şapkalarıyla kaptan köşkünde seyahat etmenin sevincini yaşadı.

Aynı zamanda Bisikletliler Derneği iş birliği ile gelenekselleştirdiği “Çocuk Bayramı’nda Çocuklar Bisiklete Biniyor!” etkinliğini gerçekleştiren şirket, Sirkeci’den kalkan özel arabalı vapuru ile çocukları Maltepe sahilindeki Orhangazi Parkı’nda bisikletli kutlama sürüşüne götürdü. 23 Nisan'ı bisikletleriyle kutlayarak keyifli bir gün geçiren çocuklar öğle saatlerinde Maltepe’den İDO’nun araba vapuru ile Sirkeci’ye dönüş yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.