yandex

Danimarka'da İslam'a Alçak saldırı

DÜNYA (MG) - Milli Gazete | 03.03.2021 - 13:54, Güncelleme: 03.03.2021 - 13:54 3697+ kez okundu.
 

Danimarka'da İslam'a Alçak saldırı

Danimarka'da İslam'a çirkin saldırı düzenlendi. Bir kişi, sokak ortasında Kur'an-ı Kerim'i yaktı. Tam bu esnada bir kişi ona müdahale etti. Danimarka'da büyük tepki çeken görüntüler geldi.

Danimarka'dan gelen görüntülerde, Müslüman vatandaşların çoğunlukta yaşadığı Kopenhag'ın Norrebro bölgesinde Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı düzenlendi. İslam dünyasını ayağa kaldıran çirkin saldırıda bir kişi sokak ortasında Kur'an-ı Kerim'i yaktı. Irkçı parti Sıkı Yön (Stram Kurs) üyesi olduğu bilgisi alınan bir kişi, sokak ortasında Kur'an-ı Kerim yakmaya çalıştı.   SOKAK ORTASINDA ÇİRKİN SALDIRI! Irkçı Danimarkalı kişi, sokak ortasında Kur'an-ı Kerim'i eline aldı ve yanındaki çakmak ile onu ateşe verdi. Sokaktan geçen bir grup kişi ise durumu gördü ve hemen tepki gösterdi. Irkçı İslam düşmanının Kur'an-ı Kerim'i yaktığını gören 3 kişiden biri , o esnada ona vurdu ve haddini bildirdi. Tepki gösterenlerden biri, ırkçı Danimarkalının elinden kutsal kitabı alırken, diğeri de tekme attı. Öte yandan Kur'an'ı Kerim'in yakılmasının engellenmesine içine sindiremeyen Sıkı Yön (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan, Kopenhag'da 20 gün boyunca Kur'an'ı Kerim yakma provokasyonu yapacağını belirtti.
Danimarka'da İslam'a çirkin saldırı düzenlendi. Bir kişi, sokak ortasında Kur'an-ı Kerim'i yaktı. Tam bu esnada bir kişi ona müdahale etti. Danimarka'da büyük tepki çeken görüntüler geldi.

Danimarka'dan gelen görüntülerde, Müslüman vatandaşların çoğunlukta yaşadığı Kopenhag'ın Norrebro bölgesinde Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı düzenlendi. İslam dünyasını ayağa kaldıran çirkin saldırıda bir kişi sokak ortasında Kur'an-ı Kerim'i yaktı.

Irkçı parti Sıkı Yön (Stram Kurs) üyesi olduğu bilgisi alınan bir kişi, sokak ortasında Kur'an-ı Kerim yakmaya çalıştı.

 

SOKAK ORTASINDA ÇİRKİN SALDIRI!

Irkçı Danimarkalı kişi, sokak ortasında Kur'an-ı Kerim'i eline aldı ve yanındaki çakmak ile onu ateşe verdi.

Sokaktan geçen bir grup kişi ise durumu gördü ve hemen tepki gösterdi. Irkçı İslam düşmanının Kur'an-ı Kerim'i yaktığını gören 3 kişiden biri , o esnada ona vurdu ve haddini bildirdi.

Tepki gösterenlerden biri, ırkçı Danimarkalının elinden kutsal kitabı alırken, diğeri de tekme attı.

Öte yandan Kur'an'ı Kerim'in yakılmasının engellenmesine içine sindiremeyen Sıkı Yön (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan, Kopenhag'da 20 gün boyunca Kur'an'ı Kerim yakma provokasyonu yapacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.