yandex

Devlet korumasındaki gençlere kamu istihdamı

TÜRKİYE 13.04.2022 - 14:41, Güncelleme: 13.04.2022 - 14:41 2600+ kez okundu.
 

Devlet korumasındaki gençlere kamu istihdamı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bakım ve korumasında yetişen bin 121 genç, kamu kurum ve kuruluşlarındaki kadrolara atanacağı duyuruldu.ANKARA (İGFA) - Devlet korumasında yetişen bin 121 genç, Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında eğitim durumlarına uygun kadrolarda istihdam edilecek. Hak sahibi gençler, tercih işlemlerini 27 Nisan’a kadar e-devlet üzerinden yapabilecek. Tercih kılavuzuna Bakanlığın internet sitesinden veya turkiye.gov.tr internet adresinden ulaşılabilecek. Atama tarihi daha sonra duyurulacak.   Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan alınan bilgilere göre bugüne kadar devlet korumasında yetişmiş toplam 57 bin 528 kişinin kamuda istihdamının sağlandığı öğrenildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bakım ve korumasında yetişen bin 121 genç, kamu kurum ve kuruluşlarındaki kadrolara atanacağı duyuruldu.

ANKARA (İGFA) - Devlet korumasında yetişen bin 121 genç, Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında eğitim durumlarına uygun kadrolarda istihdam edilecek.

Hak sahibi gençler, tercih işlemlerini 27 Nisan’a kadar e-devlet üzerinden yapabilecek.

Tercih kılavuzuna Bakanlığın internet sitesinden veya turkiye.gov.tr internet adresinden ulaşılabilecek.

Atama tarihi daha sonra duyurulacak.
 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan alınan bilgilere göre bugüne kadar devlet korumasında yetişmiş toplam 57 bin 528 kişinin kamuda istihdamının sağlandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.