yandex

Devlet yolu Bolu Dağı geçişi araç trafiğine kapatıldı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 23.01.2022 - 18:02, Güncelleme: 23.01.2022 - 18:03 1839+ kez okundu.
 

Devlet yolu Bolu Dağı geçişi araç trafiğine kapatıldı

Devlet yolu Bolu Dağı geçişi araç trafiğine kapatıldı

ANKARA (AA) - Devlet yolu Bolu Dağı geçişinin araç trafiğine kapatıldığı bildirildi. Karayolları Genel Müdürlüğünden (KGM) yapılan açıklamada, saat 17.10 itibarıyla kara yollarında karla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verildi. Buna göre, Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi tır trafiğine, devlet yolu geçişi ise tüm araçlara kapatıldı. Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu tüm araçlar için trafiğe açılırken, Diyarbakır-Siverek yolunda da ulaşıma izin verilmiyor.
Devlet yolu Bolu Dağı geçişi araç trafiğine kapatıldı

ANKARA (AA) - Devlet yolu Bolu Dağı geçişinin araç trafiğine kapatıldığı bildirildi.

Karayolları Genel Müdürlüğünden (KGM) yapılan açıklamada, saat 17.10 itibarıyla kara yollarında karla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi tır trafiğine, devlet yolu geçişi ise tüm araçlara kapatıldı.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu tüm araçlar için trafiğe açılırken, Diyarbakır-Siverek yolunda da ulaşıma izin verilmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.