yandex

Dışişleri’nden İsviçre’ye PKK/YPG protestosu

GÜNDEM 10.08.2021 - 17:47, Güncelleme: 10.08.2021 - 17:47 1824+ kez okundu.
 

Dışişleri’nden İsviçre’ye PKK/YPG protestosu

Dışişleri Bakanlığı, İsviçre’nin Cenevre Kentinde PKK/YPG terör örgütü iltisaklı sözde bir temsilcilik açılmasına tepki gösterdi. ANKARA (İGFA) - İsviçre’nin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı, Dışişleri Bakanlığı'na davet edilerek protesto edildi. Dışişleri Bakanlığı tepkisini yazılı bir açıklama ile duyurdu. Açıklamada terör örgütünün ve iltisaklı grupların propaganda ve meşruiyet kazanma girişimlerine izin verilmemesi gerektiği ifade edildi. Terör örgütleri arasında ayrım yapılmamasının önemi vurgulandı. Açıklamada, terör örgütlerine kucak açanlara bu örgütlerin bir gün kendilerini de vurabileceği hatırlatıldı. https://twitter.com/TC_Disisleri/status/1425095344799600653

Dışişleri Bakanlığı, İsviçre’nin Cenevre Kentinde PKK/YPG terör örgütü iltisaklı sözde bir temsilcilik açılmasına tepki gösterdi.

ANKARA (İGFA) - İsviçre’nin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı, Dışişleri Bakanlığı'na davet edilerek protesto edildi. Dışişleri Bakanlığı tepkisini yazılı bir açıklama ile duyurdu.

Açıklamada terör örgütünün ve iltisaklı grupların propaganda ve meşruiyet kazanma girişimlerine izin verilmemesi gerektiği ifade edildi. Terör örgütleri arasında ayrım yapılmamasının önemi vurgulandı. Açıklamada, terör örgütlerine kucak açanlara bu örgütlerin bir gün kendilerini de vurabileceği hatırlatıldı.

https://twitter.com/TC_Disisleri/status/1425095344799600653
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.