yandex

Diyanet Başkanı Erbaş Kurban kesim bedelini açıkladı

TÜRKİYE (MG) - Milli Gazete | 10.06.2021 - 17:01, Güncelleme: 10.06.2021 - 17:01 1945+ kez okundu.
 

Diyanet Başkanı Erbaş Kurban kesim bedelini açıkladı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelini açıkladı.

Son Dakika: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 1125 lira, yurt dışında 925 lira olarak belirlendiğini açıkladı. Kurban kesim bedelini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak duyuran Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş şu ifadeleri kullandı: "Ülkemizde ve mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize emanetiniz olan kurbanlarla umut oluyoruz. Türkiye Diyanet Vakfı olarak 2021 yılı vekâletle kurban kesim bedelini yurt içinde 1.125 TL yurt dışında ise 925 TL olarak belirledik. #KurbanınıPaylaş Kardeşinle Yakınlaş"
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelini açıkladı.

Son Dakika: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 1125 lira, yurt dışında 925 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

Kurban kesim bedelini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak duyuran Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizde ve mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize emanetiniz olan kurbanlarla umut oluyoruz. Türkiye Diyanet Vakfı olarak 2021 yılı vekâletle kurban kesim bedelini yurt içinde 1.125 TL yurt dışında ise 925 TL olarak belirledik. #KurbanınıPaylaş Kardeşinle Yakınlaş"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.