yandex

Doğu Karadeniz için heyelan uyarısı!

TÜRKİYE 21.07.2021 - 18:03, Güncelleme: 21.07.2021 - 18:03 1805+ kez okundu.
 

Doğu Karadeniz için heyelan uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde beklenen kuvvetli sağanak ile oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım ve heyelana karşı uyarı yaptı. BURSA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu gece yarısından itibaren etkili olması beklenen sağanak yağışa ilişkin duyuruda bulundu. Meteoroloji, paylaşımda, "Doğu Karadeniz’de görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Trabzon’un doğusunda kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor" ifadelerini kullandı. https://twitter.com/meteoroloji_twi/status/1417767784508006401

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde beklenen kuvvetli sağanak ile oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım ve heyelana karşı uyarı yaptı.

BURSA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu gece yarısından itibaren etkili olması beklenen sağanak yağışa ilişkin duyuruda bulundu. Meteoroloji, paylaşımda, "Doğu Karadeniz’de görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Trabzon’un doğusunda kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/meteoroloji_twi/status/1417767784508006401
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.