yandex

Dolar kuru 6 bandına geriledi!

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3147+ kez okundu.
 

Dolar kuru 6 bandına geriledi!

Dolar/TL kurunda sert düşüş! FED'in dünkü faiz kararının ardından gelişmekte olan ülkelerin para birimleri değer kazandı. FED'in 25 baz puan faiz artırımı Dolar/TL paritesine de yansıdı. Dolar kuru şu dakikalarda 6.0030 seviyesinden işlem görüyor. Sürekli olarak güncellenen kur uzun zaman sonra Türk lirası karşısında 6 seviyesine geriledi. Analisltlere göre; Rahip Brunson'ın 12 Ekim'de gerçekleşecek olan duruşması öncesinde piyasalar Brunson'ın tahliyesine fiyatlanıyor. Konuya ilişkin ilk olarak ABD Dışişleri Bakanının iki gün önceki "Brunson bu ay serbest kalabilir, hatta derhal serbest kalmalıdır." açıklaması, Trump'ın Türkiye'ye İdlib teşekkürü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Reuters'a verdiği röportaj sonrasında piyasaların beklentisinin tahliye yönünde olduğu öngörülüyor.    Kaynak:milligazete.com

Dolar/TL kurunda sert düşüş! FED'in dünkü faiz kararının ardından gelişmekte olan ülkelerin para birimleri değer kazandı. FED'in 25 baz puan faiz artırımı Dolar/TL paritesine de yansıdı.

Dolar kuru şu dakikalarda 6.0030 seviyesinden işlem görüyor. Sürekli olarak güncellenen kur uzun zaman sonra Türk lirası karşısında 6 seviyesine geriledi.

Analisltlere göre; Rahip Brunson'ın 12 Ekim'de gerçekleşecek olan duruşması öncesinde piyasalar Brunson'ın tahliyesine fiyatlanıyor. Konuya ilişkin ilk olarak ABD Dışişleri Bakanının iki gün önceki "Brunson bu ay serbest kalabilir, hatta derhal serbest kalmalıdır." açıklaması, Trump'ın Türkiye'ye İdlib teşekkürü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Reuters'a verdiği röportaj sonrasında piyasaların beklentisinin tahliye yönünde olduğu öngörülüyor. 

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.