yandex

Dolar kuru ve Euro düşüşte! İşte Euro ve dolar fiyatları...

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2780+ kez okundu.
 

Dolar kuru ve Euro düşüşte! İşte Euro ve dolar fiyatları...

Önceki gün piyasalarda erken seçim hareketliliği başlarken dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Haziran olarak açıkladığı seçim tarihi sonrası döviz fiyatlarında düşüş gözlemlendi. Dün dolar kuru fiyatları güne yüksekten başlarken erken seçim tarihinin açıklanmasının ardından düşüş yaşandı. Güne 4,09 lira seviyesinden başlayan kur fiyatı akşam 4,02 seviyesinden tamamladı. Euro ise Türk Lirası karşısında yüzde 1 düşüş göstererek 5 liranın altına geriledi. Dolar kuru fiyatları yeni günün ilk saatlerinde 4,02 lira seviyesinden işlem görmeye başlarken euro kuru da 4,9806 liradan el değiştiriyor. Uzmanlar ise dolar kuru fiyatlarının 4,05 altı kapanışlarında kurun geri çekilmesi açısından önemli olacağını belirtilirken, bunun başarılamaması durumunda ise yükselişinin durdurulamaz olduğunu ifade ettiler. Dolar kuru fiyatlarında 4,10 lira konumunun ise direnç olarak gösteriliyor.   Kaynak:milligazete.com

Önceki gün piyasalarda erken seçim hareketliliği başlarken dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Haziran olarak açıkladığı seçim tarihi sonrası döviz fiyatlarında düşüş gözlemlendi.

Dün dolar kuru fiyatları güne yüksekten başlarken erken seçim tarihinin açıklanmasının ardından düşüş yaşandı. Güne 4,09 lira seviyesinden başlayan kur fiyatı akşam 4,02 seviyesinden tamamladı. Euro ise Türk Lirası karşısında yüzde 1 düşüş göstererek 5 liranın altına geriledi.

Dolar kuru fiyatları yeni günün ilk saatlerinde 4,02 lira seviyesinden işlem görmeye başlarken euro kuru da 4,9806 liradan el değiştiriyor.

Uzmanlar ise dolar kuru fiyatlarının 4,05 altı kapanışlarında kurun geri çekilmesi açısından önemli olacağını belirtilirken, bunun başarılamaması durumunda ise yükselişinin durdurulamaz olduğunu ifade ettiler. Dolar kuru fiyatlarında 4,10 lira konumunun ise direnç olarak gösteriliyor.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.