yandex

Dünya Şampiyonası'nda madalya kazanan işitme engelli milli güreşçiler, Niğde'de coşkuyla karşılandı

HAYATA DEĞER KATANLAR (AA) - Anadolu Ajansı | 06.07.2021 - 19:37, Güncelleme: 06.07.2021 - 19:37 1980+ kez okundu.
 

Dünya Şampiyonası'nda madalya kazanan işitme engelli milli güreşçiler, Niğde'de coşkuyla karşılandı

Dünya Şampiyonası'nda madalya kazanan işitme engelli milli güreşçiler, Niğde'de coşkuyla karşılandı

NİĞDE (AA) - İstanbul'da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan milli sporcular, memleketleri Niğde'ye döndü.Organizasyonda grekoromen stilde altın madalya kazanan Ahmet Talha Kacur, ikinci olan Kadir Kuş ve bronz madalya alan Mustafa Baki, kent girişinde davul zurnayla karşılandı.Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, vatandaşlar ve güreşçilerin ailelerinin yer aldığı karşılamanın ardından sporcular, üstü açık otomobille kent turu yapıp başarılarını Niğde halkıyla paylaştı.İlker Ötgünlü, şampiyonada sporcuların Türkiye'yi ve Niğde'yi büyük bir başarıyla temsil ettiğini söyledi.Bundan sonraki şampiyonalarda çok daha büyük başarılar elde edeceklerine inandığını belirten Ötgünlü, "Sporcularımızın başarılı olmalarında antrenörlerimizin büyük emekleri var. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığının faaliyete koyduğu Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okullarının açılışına denk gelen bu büyük başarı, çocuklarımıza örnek olacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığı, en güvenli kurumlardan, en güvenli evlerden bir tanesidir. Gençlik ve Spor Bakanlığına gelen kazanır." ifadelerini kullandı.
Dünya Şampiyonası'nda madalya kazanan işitme engelli milli güreşçiler, Niğde'de coşkuyla karşılandı

NİĞDE (AA) - İstanbul'da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan milli sporcular, memleketleri Niğde'ye döndü.

Organizasyonda grekoromen stilde altın madalya kazanan Ahmet Talha Kacur, ikinci olan Kadir Kuş ve bronz madalya alan Mustafa Baki, kent girişinde davul zurnayla karşılandı.

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, vatandaşlar ve güreşçilerin ailelerinin yer aldığı karşılamanın ardından sporcular, üstü açık otomobille kent turu yapıp başarılarını Niğde halkıyla paylaştı.

İlker Ötgünlü, şampiyonada sporcuların Türkiye'yi ve Niğde'yi büyük bir başarıyla temsil ettiğini söyledi.

Bundan sonraki şampiyonalarda çok daha büyük başarılar elde edeceklerine inandığını belirten Ötgünlü, "Sporcularımızın başarılı olmalarında antrenörlerimizin büyük emekleri var. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığının faaliyete koyduğu Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okullarının açılışına denk gelen bu büyük başarı, çocuklarımıza örnek olacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığı, en güvenli kurumlardan, en güvenli evlerden bir tanesidir. Gençlik ve Spor Bakanlığına gelen kazanır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.