yandex

EGO Genel Müdürlüğü, Ulus Meydanı'ndaki Spor Genel Müdürlüğü binasına taşınacak

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 24.07.2021 - 16:49, Güncelleme: 24.07.2021 - 15:30 1935+ kez okundu.
 

EGO Genel Müdürlüğü, Ulus Meydanı'ndaki Spor Genel Müdürlüğü binasına taşınacak

EGO Genel Müdürlüğü, Ulus Meydanı'ndaki Spor Genel Müdürlüğü binasına taşınacak

ANKARA (AA) - EGO Genel Müdürlüğü, Ulus Meydanı'nda bulunan Spor Genel Müdürlüğü binasında hizmet vermeye başlayacak.Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Ankara'da toplu taşıma ve ulaşım ihtiyaçlarını 1942'den bu yana karşılayan EGO Genel Müdürlüğünün, yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlandığı bildirildi.Açıklamada, Hipodrom Caddesi'ndeki Büyükşehir Belediyesi binasında hizmet veren EGO Genel Müdürlüğünün, yapılacak tadilatın ardından Ulus Meydanı'nda bulunan Spor Genel Müdürlüğü binasına taşınacağı aktarıldı.Taşınma işleminin, EGO Genel Müdürlüğünün personel sayısındaki artış ve fiziki ihtiyaçlar nedeniyle alındığı ifade edildi.Açıklamada, Spor Genel Müdürlüğü binasının, 2017'de Ankara Büyükşehir Belediyesine devredildiği bildirildi.- "Bölgeye hareketlilik getireceğini düşünüyorum"Açıklamada değerlendirmesine yer verilen EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, personel sayısındaki artış nedeniyle mevcut hizmet binasında yer sorunu yaşanmaya başlandığını bildirdi.Taşınma işlemi için kolay ulaşılabilir durumda ve Cumhuriyetin merkezi konumundaki Ulus'u tercih ettiklerini ifade eden Alkaş, şunları kaydetti:"Binanın tadilat işlemleri için başlatılan ihale sürecinin tamamlanmasının ardından bu emektar bina için tadilat işlemlerini başlatacağız ve en kısa sürede taşınma işlemini gerçekleştireceğiz. Ulus'a taşındıktan sonra vatandaşlarımız bizlere daha kolay ulaşabilecek. Bir kamu kurumu olan EGO Genel Müdürlüğünün buraya taşınacak olmasının ayrıca ekonomik, ticari ve sosyal açıdan bölgeye hareketlilik getireceğini düşünüyorum."
EGO Genel Müdürlüğü, Ulus Meydanı'ndaki Spor Genel Müdürlüğü binasına taşınacak

ANKARA (AA) - EGO Genel Müdürlüğü, Ulus Meydanı'nda bulunan Spor Genel Müdürlüğü binasında hizmet vermeye başlayacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Ankara'da toplu taşıma ve ulaşım ihtiyaçlarını 1942'den bu yana karşılayan EGO Genel Müdürlüğünün, yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlandığı bildirildi.

Açıklamada, Hipodrom Caddesi'ndeki Büyükşehir Belediyesi binasında hizmet veren EGO Genel Müdürlüğünün, yapılacak tadilatın ardından Ulus Meydanı'nda bulunan Spor Genel Müdürlüğü binasına taşınacağı aktarıldı.

Taşınma işleminin, EGO Genel Müdürlüğünün personel sayısındaki artış ve fiziki ihtiyaçlar nedeniyle alındığı ifade edildi.

Açıklamada, Spor Genel Müdürlüğü binasının, 2017'de Ankara Büyükşehir Belediyesine devredildiği bildirildi.

- "Bölgeye hareketlilik getireceğini düşünüyorum"

Açıklamada değerlendirmesine yer verilen EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, personel sayısındaki artış nedeniyle mevcut hizmet binasında yer sorunu yaşanmaya başlandığını bildirdi.

Taşınma işlemi için kolay ulaşılabilir durumda ve Cumhuriyetin merkezi konumundaki Ulus'u tercih ettiklerini ifade eden Alkaş, şunları kaydetti:

"Binanın tadilat işlemleri için başlatılan ihale sürecinin tamamlanmasının ardından bu emektar bina için tadilat işlemlerini başlatacağız ve en kısa sürede taşınma işlemini gerçekleştireceğiz. Ulus'a taşındıktan sonra vatandaşlarımız bizlere daha kolay ulaşabilecek. Bir kamu kurumu olan EGO Genel Müdürlüğünün buraya taşınacak olmasının ayrıca ekonomik, ticari ve sosyal açıdan bölgeye hareketlilik getireceğini düşünüyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.