yandex

Erdoğan bugün KKTC’ye gidiyor

TÜRKİYE 19.07.2021 - 08:57, Güncelleme: 19.07.2021 - 08:57 1865+ kez okundu.
 

Erdoğan bugün KKTC’ye gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidiyor. Parlamentoda vekillere hitap edecek olan Erdoğan, müjdeyi de burada açıklayacak. ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC’ye beraberinde kalabalık bir heyet ile gidecek. İlk durağı başkent Lefkoşa'da parlamento binası olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdenin içeriğini paylaşmadı ancak hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Erdoğan'ın 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Törenleri'nde yapacağı açıklamada da, Kıbrıs sorunun çözümü için "egemen ve eşit iki devletli yapı" çağrısını yinelemesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidiyor. Parlamentoda vekillere hitap edecek olan Erdoğan, müjdeyi de burada açıklayacak.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC’ye beraberinde kalabalık bir heyet ile gidecek. İlk durağı başkent Lefkoşa'da parlamento binası olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdenin içeriğini paylaşmadı ancak hazırlıkların tamamlandığını açıkladı.

Erdoğan'ın 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Törenleri'nde yapacağı açıklamada da, Kıbrıs sorunun çözümü için "egemen ve eşit iki devletli yapı" çağrısını yinelemesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.