yandex

Eski Bakan Şimşek'ten Gaziantep'e ziyaret

SİYASET 20.02.2022 - 18:06, Güncelleme: 20.02.2022 - 18:06 1757+ kez okundu.
 

Eski Bakan Şimşek'ten Gaziantep'e ziyaret

Eski Başbakan Yardımcısı ve eski Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB) kente kazandırdığı 25 Aralık Kahramanlık Panoraması ve Müzesi, Karavan Park ve Mehmet Şimşek Tenis Kompleksi’ni ziyaret etti. GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep’in son yıllarda çok muazzam bir yükseliş gösterdiğini belirten eski bakan Mehmet Şimşek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in küresel vizyonunun şehre çok büyük ödüller getirdiğini söyledi. 25 Aralık Kahramanlık Panoraması ve Müzesi, Karavan Park ve Mehmet Şimşek Tenis Kompleksi ziyaret edildi. Ziyaretlerde AK Parti Gaziantep milletvekillerinden Ahmet Üzer ve Mehmet Sait Kirazoğlu da bulundu. Gaziantep ile gönül bağının çok güçlü olduğuna dikkati çeken Şimşek, Gaziantep’in son yıllar içerisinde muazzam bir gelişme içerisine girdiğini belirtti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i tebrik eden Şimşek, "Gaziantep son birkaç yıl içerisinde muazzam bir gelişme içerisinde. Gaziantep Büyükşehir’in çalışmalarını birinci elden duyma fırsatım oldu. Mehmet Şimşek Tenis Kompleksi'nin benim için ayrı bir anlamı var. Tenis belirli bir kesimin oynadığı spordan çıkartılıp daha çok geniş kitlelere eriştirildi. Bu tabi şehrimize değer katıyor fakat tenis sporunun aynı zamanda çok yoğun bir ilgiyle de karşı karşıya kaldığını gördük. Bir spor şehri Gaziantep noktasında bu tür tesislerin şehrin imajına olan katkısı çok büyük" dedi.

Eski Başbakan Yardımcısı ve eski Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB) kente kazandırdığı 25 Aralık Kahramanlık Panoraması ve Müzesi, Karavan Park ve Mehmet Şimşek Tenis Kompleksi’ni ziyaret etti.

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep’in son yıllarda çok muazzam bir yükseliş gösterdiğini belirten eski bakan Mehmet Şimşek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in küresel vizyonunun şehre çok büyük ödüller getirdiğini söyledi.

25 Aralık Kahramanlık Panoraması ve Müzesi, Karavan Park ve Mehmet Şimşek Tenis Kompleksi ziyaret edildi. Ziyaretlerde AK Parti Gaziantep milletvekillerinden Ahmet Üzer ve Mehmet Sait Kirazoğlu da bulundu.

Gaziantep ile gönül bağının çok güçlü olduğuna dikkati çeken Şimşek, Gaziantep’in son yıllar içerisinde muazzam bir gelişme içerisine girdiğini belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i tebrik eden Şimşek, "Gaziantep son birkaç yıl içerisinde muazzam bir gelişme içerisinde. Gaziantep Büyükşehir’in çalışmalarını birinci elden duyma fırsatım oldu. Mehmet Şimşek Tenis Kompleksi'nin benim için ayrı bir anlamı var. Tenis belirli bir kesimin oynadığı spordan çıkartılıp daha çok geniş kitlelere eriştirildi. Bu tabi şehrimize değer katıyor fakat tenis sporunun aynı zamanda çok yoğun bir ilgiyle de karşı karşıya kaldığını gördük. Bir spor şehri Gaziantep noktasında bu tür tesislerin şehrin imajına olan katkısı çok büyük" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.