yandex

Eski HDP'li Yıldırım tutuklandı

GÜNDEM 12.11.2021 - 09:55, Güncelleme: 12.11.2021 - 09:55 897+ kez okundu.
 

Eski HDP'li Yıldırım tutuklandı

Adıyaman İl Jandarma ekipleri, terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla eski HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım ile HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül'ün danışmanı Mustafa Y'yi gözaltına aldı.ADIYAMAN (İGFA)- Eski HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım, terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla tutuklandı. HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül'ün danışmanı Mustafa Y. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.  Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin terör örgütü PKK'nın faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışmaları sürüyor. Adıyaman İl Jandarma ekipleri, terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla eski HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım ile HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül'ün danışmanı Mustafa Y'yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Behçet Yıldırım tutuklanırken, Mustafa Yüksel ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 2- 3 Kasım tarihlerinde HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım ile HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül'ün danışmanı Mustafa Yüksel terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla dün gözaltına alınmıştı.  

Adıyaman İl Jandarma ekipleri, terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla eski HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım ile HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül'ün danışmanı Mustafa Y'yi gözaltına aldı.

ADIYAMAN (İGFA)- Eski HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım, terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla tutuklandı. HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül'ün danışmanı Mustafa Y. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin terör örgütü PKK'nın faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışmaları sürüyor. Adıyaman İl Jandarma ekipleri, terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla eski HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım ile HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül'ün danışmanı Mustafa Y'yi gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Behçet Yıldırım tutuklanırken, Mustafa Yüksel ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 2- 3 Kasım tarihlerinde HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım ile HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül'ün danışmanı Mustafa Yüksel terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla dün gözaltına alınmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.