yandex

Eskişehir'de özel harekat destekli kaçak silah operasyonunda 9 şüpheli yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 30.09.2021 - 13:07, Güncelleme: 30.09.2021 - 11:35 2223+ kez okundu.
 

Eskişehir'de özel harekat destekli kaçak silah operasyonunda 9 şüpheli yakalandı

Eskişehir'de özel harekat destekli kaçak silah operasyonunda 9 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekiplerince düzenlenen kaçak silah operasyonunda 9 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte ev ve iş yerlerinde kaçak silah üretimi yaptıkları iddia edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.Ekipler kent merkezinde belirlenen adreslere Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı eş zamanlı operasyonda 9 şüpheliyi yakaladı.Gözaltına alınan zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan arama ve kontrollerde 31 silah şarjörü, 11 tabanca gövdesi, 11 tabanca sürgüsü, 6 tabanca namlusu, 88 adet tabanca fişeği, iki av tüfeği, bir polis frekansı dinlenebilen el telsizi, 144 gram metamfetamin ile saksılar içerisine ekili vaziyette bulunan kenevir ele geçirildi.Yunus Emre Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlıların savcılıktaki sorgularının sürdüğü öğrenildi.
Eskişehir'de özel harekat destekli kaçak silah operasyonunda 9 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekiplerince düzenlenen kaçak silah operasyonunda 9 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte ev ve iş yerlerinde kaçak silah üretimi yaptıkları iddia edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Ekipler kent merkezinde belirlenen adreslere Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı eş zamanlı operasyonda 9 şüpheliyi yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan arama ve kontrollerde 31 silah şarjörü, 11 tabanca gövdesi, 11 tabanca sürgüsü, 6 tabanca namlusu, 88 adet tabanca fişeği, iki av tüfeği, bir polis frekansı dinlenebilen el telsizi, 144 gram metamfetamin ile saksılar içerisine ekili vaziyette bulunan kenevir ele geçirildi.

Yunus Emre Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlıların savcılıktaki sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.